Liga 1

Transfer de marcă în Superliga! Fotbalistul crescut de Benfica a semnat

Hildeberto Pereira a semnat cu U Cluj, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 03 iulie 2024

Universitatea Cluj continuă campania de transferuri și a anunțat venirea lui Hildeberto Pereira (28 de ani), fotbalist crescut de Benfica Lisabona, locul 2 în campionatul Portugaliei în sezonul trecut. Mijlocaș dreapta, Hildeberto vine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) pentru a contribui la calificarea în play-off.

U Cluj nu glumește. „Studenții” vor o clasare superioară și l-au adus pe Hildeberto Pereira, fotbalist cu meciuri în prima ligă din Portugalia și Championship. Extrema dreapta a evoluat ultima oară la Portimonense, locul 16 din Portugalia, retrogradată în urma unui baraj.

Hildeberto Pereira, prezentat la U Cluj: „Opțiuni noi în zona ofensivă”

Bem-vindo, Berto!
Opțiuni noi în zona ofensivă. FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu Berto (28 de ani), un jucător crescut de Benfica Lisabona, cu meciuri în prima ligă din Portugalia și în Championship, ce evoluează ca extremă dreapta.
Noul nostru jucător a revenit în Portugalia în a doua jumătate a sezonului trecut, semnând cu formația din prima ligă Portimonense SC, unde a marcat două goluri și a oferit două assist-uri în 18 meciuri

- comunicat U Cluj

Hildeberto Pereira, prezentat la U Cluj, foto: Facebook

Noul jucător al clujenilor a fost împrumutat la Nottingham Forest la începutul sezonului 2016-2017. A bifat 22 de partide, a înscris două goluri și a oferit două assist-uri. În 2020, Kunshan FC, formație din China, le-a plătit celor de la Vitoria Setubal 900.000 de euro în schimbul lui Berto.

Berto a jucat pentru naționalele de tineret ale Portugaliei până la nivelul reprezentativei U20, unde a bifat 5 prezențe. La nivel de seniori, acesta a ales să reprezinte Capul Verde, unde are o selecție într-un amical cu Togo.

În această perioadă de mercato estival, „studenții” i-au mai înregimentat și pe Vadim Rață (FC Voluntari), Radu Boboc (FC Voluntari), Ovidiu Popescu (FCSB), Dorin Codrea (Concordia Chiajna), Iulian Cristea (Rapid), Adel Bettaieb (Poli Iași) și Mario Șfaiț (Viitorul Mihai Georgescu).

450.000 de euroe cota lui Berto, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Leo Grozavu, vehement: „Nu aveam voie să facem asta la Euro!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.