Liga 1

Va fi scandalul sezonului? Mustață l-a sunat pe Becali înainte de Supercupa FCSB - Corvinul și l-a uimit: „Nu înțeleg. Poate a intervenit cineva”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 04 iulie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că ia în continuare în calcul să nu respecte regula U21 la meciul cu Corvinul, în Supercupa României. Partida de pe Ghencea are loc de la ora 20:00, pe Ghencea, și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Becali a anunțat în urmă cu o săptămână că nu va folosi un jucător U21. Cum FCSB va pierde la „masa verde” dacă nu va respecta regulamentul FRF, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, l-a sunat pe patronul roș-albaștrilor pentru a-l convinge să trimită pe teren un fotbalist U21.

Gigi Becali bănuiește că o persoană din cadrul FRF l-a sunat pe Mustață pentru a-i transmite că FCSB trebuie să respecte regula, iar liderul galeriei roș-albastre l-ar fi contactat apoi pe patronul echipei pentru a-l convinge să folosească un jucător U21.

Gigi Becali, înainte de FCSB - Corvinul: „M-a sunat Mustață. Cred a intervenit cineva de la Federație”

„Eu n-am vrut să bag U21. Dar m-a sunat Mustață, acum să văd. Suporterii au zis că jucăm pe Ghencea și vrem trofeul. Noi trofeul îl luăm, pentru că vedem cum vorbesc cu Vali, cum e regula. Dacă am câștigat pe teren, îmi dai trofeul. Apoi poți să-l iei printr-o comisie, care să dea meciul pierdut cu 0-3.

Deci eu îl iau, apoi ei îl iau de la mine și eu îl câștig la TAS. Vreau să vorbesc cu galeria, care să înțeleagă un lucru. Trebuie să reparăm niște lucruri cu forța, dacă altfel nu se poate.

La Mustață e posibil să fi intervenit tot cineva de la Federație. Noi câștigăm meciul oricum. El m-a sunat că jucăm în Ghencea și să câștigăm trofeul. Păi noi câștigăm meciul și luăm trofeul. Ori i-a spus cineva, care are o prietenie cu el, că altfel nu-mi explic de unde și până unde a venit asta. Eu o să vorbesc cu toată galeria, trebuie să rezolvăm asta”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Eu acum trebuie să bag o echipă cu care să joc împotriva celor din San Marino (n.r. - Virtus, în primul tur preliminar din UCL). Eu trebuie să-mi formez echipa, nu să o ciuntesc ca să îi fac mendrele lui Burleanu. Sau să îmi dea mie Burleanu 20 de milioane pentru calificare, că eu trebuie să fac strategie de calificare.

Oamenii ăștia de la Federație ori nu au minte, ori nu înțeleg. Eu sunt hotărât să nu pun U21, dar nu vreau nici război. Eu spun asta ca ei să înțeleagă odată că trebuie să își vadă de treaba lor și să ne lase în pace

- Gigi Becali, patron FCSB

Cum poate arăta FCSB cu Corvinul

Echipă probabilă FCSB, cu jucător U21 pe teren: Vlad - Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Alhassan - Ștefănescu, Al. Băluță, Musi (jucător U21) - Miculescu

Echipă probabilă FCSB, fără jucător U21: Vlad - Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Alhassan - Ștefănescu, Edjouma, Al. Băluță - Miculescu

VIDEO. Toate informațiile înainte de FCSB - Corvinul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.