Liga 1

Mircea Lucescu, oaspete de onoare la prezentarea unei echipe din Superliga

Mircea Lucescu

Articol de Ovidiu Minea  —  joi, 04 iulie 2024

Politehnica Iași va prezenta sâmbătă, în Copou, lotul de jucători cu care va aborda sezonul 2024-2025. Conform organizatorilor, invitat de onoare al evenimentului care va începe la ora 19:45 va fi reputatul tehnician Mircea Lucescu, care este Cetățean de Onoare al Iașiului.

Imediat după prezentarea echipei, Poli va juca un meci amical cu Zimbru Chișinău, formație care s-a clasat pe locul 3 în ultima ediție de campionat a Republicii Moldova.

În pauza partidei, Lucescu va primi titlul de ambasador al fotbalului ieșean.

Poli Iași, activă pe piața transferurilor în această vară

În această vară, Politehnica a transferat, până acum, șapte jucători: extrema braziliană Tailson (25 ani, fost la FC Santos), fundașul stânga nord-macedonean David Atanaskoski (27 ani, venit de la vicecampioana Albaniei, Partizani Tirana), portarul spaniol Jesus Fernandez (36 ani, FC Voluntari), trei portughezi - stoperii Guilherme Araujo Soares (23 de ani, Oliveirense, Portugalia 2) și Claudio Moreira Da Silva (24 de ani, Feirense, Portugalia 2) și atacantul Goncalo Filipe Carmo Teixeira (25 ani, Lank, Portugalia 2) - și extrema Valentin Gheorghe (27 ani, U Cluj).

Poli Iași e aproape și de Matei Tănasă, care a fost în cantonament în Bulgaria cu echipa lui Tony. Jucătorul de la FCSB, atacant stânga, a fost folosit de tehnicianul ieșenilor pe postul de fundaș dreapta în amicalele din această vară.

VIDEO. Mircea Lucescu a revenit în țară după ce a asistat la partida României cu Olanda: „Ar trebui să eliminăm acest meci din analiza noastră”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.