Stiri extrasport

Iubita lui Jude Bellingham, ședință cu 3 fotografii incendiare » Cum ar putea câștiga o avere alături de starul lui Real: „De ce nu se afișează împreună?”

+18 Foto
Laura Celia Valk / Foto: Instagram

Articol de Tudor Belivacă  —  vineri, 05 iulie 2024

Iubita lui Jude Bellingham, Laura Celia Valk, și-a sedus fanii pe rețelele de socializare cu trei fotografii.

Iubita lui Jude Bellingham a postat trei fotografii în timp ce mânca paste. Blonda lui Jude Bellingham este surprinsă îmbrăcată doar într-o rochie albă de in.

GALERIE FOTO. Laura Celia Valk, iubita lui Jude Bellingham

Laura este absolventă a Universității din Amsterdam, profil economic. Blonda este și fondatoarea unei firme de consultanță în domeniul economic numită Bobby Rose Agency.

„A doua porție din aceleași paste delicioase, servite cu o rochie de vară puțin diferită, dar la fel de frumoasă”, a transmis iubita lui Bellingham prin intermediul rețelelor de socializare.

Laura Celia Valk este urmărită de peste 500.000 de utilizatori pe Instagram, toți încântați de postările olandezei.

„Cea mai frumoasă”, „Ești atât de frumoasă”, „Foarte drăguță”, Când e date-ul pentru paste?” au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Laura. Mulți fani au reacționat cu emoji-uri cu inimi.

Un expert financiar crede că relația dintre cei doi ar putea fi chiar mai profitabilă decât căsniciile lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Laura Celia Valk, model în vârstă de 25 de ani, refuză să se afișeze în spațiul public în prezența fotbalistului de la Real Madrid. Cu toate astea, expertul contactat de cotidianul Mirror susține că dacă aceștia s-ar afișa împreună ar putea face „milioane de dolari”

„Bellingham este similar lui Travis Kelce cu Taylor Swift, ar avea parte de o expunere incredibilă.

Din punct de vedere al alinierii unui brand, ar fi interesant să vedem ce se întâmplă când amândoi sunt implicați în promovare, dar ar fi multă treabă în afara terenului. Ar fi o creștere naturală a brandului.

Oamenii inteligenți din domeniul publicității se vor gândi la asta: «PrettyLittleThings este un brand cu o imagine bună, cum e și Real Madrid, ar putea fi o asociere». Ar putea valora milioane pentru Bellingham și pentru Real Madrid”, a declarat un expert financiar pentru cotidianul Mirror.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.