Liga 3

Ioan Sdrobiș s-a întors în fotbal! La 78 de ani a preluat o nouă echipă și va fi ajutat de fostul fotbalist al Craiovei

Ioan Sdrobiș le ține un discurs jucătorilor de la Viitorul Onești/ foto: Monitorul de Trotuș

Articol de Ionel Luţan  —  vineri, 05 iulie 2024

Viitorul Onești, grupare băcăuană de Liga 3, își propune obiective importante în noul sezon. Tocmai din acest motiv, l-a numit director tehnic pe Ioan Sdrobiș (78 de ani). Iar noul antrenor e Ovidiu Dănănae, fostul fundaș dreapta al lui FCU Craiova.

O echipă care pune mare accent pe creșterea unor tineri jucători pentru fotbalul de performanță, Viitorul îl are în organigramă pe Silviu Ioan, un tehnician care a lucrat, la același capitol, și la Dinamo.

Ioan Sdrobiș, director tehnic la Viitorul Onești

Viitorul Onești și-a reluat pregătirile în vederea noului sezon de Liga a III-a cu experimentatul antrenor Ioan Sdrobiș în postura de director tehnic. ”Părintele” revine în activitate, la 78 de ani, pentru a împărtăși din experiența sa fotbalistică tinerilor aspiranți la o carieră de succes.

Antrenorul principal al Viitorului a fost ales Ovidiu Dănănae, un fost fotbalist cu numeroase și notabile prezențe la nivelul primului eșalon competițional. Dănănae a fost în sezonul trecut antrenor principal la echipa a doua a lui FCU Craiova, clubul lui Mititelu.

Obiectivul Viitorului Onești e play-off-ul

Cu Ioan Sdrobiș director tehnic și Ovidiu Dănănae antrenor principal, oneștenii și-au reluat pregătirile cu gândul unei ascensiuni fotbalistice notabile.

Dacă sezonul trecut echipa din Onești a luptat pentru menținerea la acest nivel competițional, vine, acum, un obiectiv mai îndrăzneț legat de implicarea în zona de play-off.

Ioan Sdrobiș a intrat în antrenorat înainte ca Steaua să ia Cupa Campionilor!

Ioan Sdrobiș și-a început cariera de antrenor în 1985, a fost secund la Oțelul. Adică exact cu un an înainte ca Steaua să câștige Cupa Campionilor.

Apoi, în 1988, a devenit principal la echipa din Galați. Ultima dată a lucrat la Dinamo Onești, între 2012 și 2014.

Sdrobiș, „inamicul” lui Mircea Lucescu, e antrenorul care l-a descoperit pe Cristi Chivu când acesta era doar un puști.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.