Liga 1

Titularul Rapidului a plecat: „Vândut în Superliga turcă” » Prezentat oficial la noua echipă

Funsho Bambgoye (în centru) era unul dintre favoriții tribunelor din Giulești

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 05 iulie 2024

Funsho Bambgoye (25 de ani) a fost vândut de Rapid în Turcia, la Hatayspor.

Bambgoye era din ianuarie 2023 la echipa giuleșteană, unde a fost titular. A impresionat în prima parte a sezonului trecut, dar s-a stins după transferul lui Krasniqi, din ianuarie 2024. Kosovarul luat de la CFR i-a luat locul în echipa de start lui Funsho.

Între timp, Krasniqi a plecat și el, la Sparta Praga. Astfel, ambele extreme dreapta din sezonul trecut nu vor mai juca la Rapid în stagiunea viitoare.

Rapid l-a vândut pe Funsho în Turcia

Hatayspor l-a prezentat oficial pe Funsho

„Funsho Bamgboye a fost transferat la Hatayspor, în Superliga turcă”, a anunțat Rapid pe contul de Facebook al clubului.

În Giulești, Funsho a reușit să marcheze 8 goluri și să dea 7 pase decisive în 53 de meciuri, în toate competițiile. Nigerianul nu a jucat în ultimul amical al verii disputat de Rapid, 4-0 cu Maribor.

Rapid și-a restructurat lotul

Rapid se restructurează serios în această vară, Funsho e al optulea jucător plecat până acum. Rapid l-a vândut pe Ermal Krasniqi la Sparta Praga, pentru două milioane de euro, iar pe Iulian Cristea, Dragoș Grigore, Alexandru Albu, Kevin Soni, Virgil Drăghia și Alexandru Crivac i-a lăsat liberi de contract.

Cîrjan, care fusese împrumutat sezonul trecut, a plecat și el și a semnat cu Dinamo, iar Codruț Sandu a fost împrumutat la FCU Craiova.

La capitolul veniri, Rapid a punctat prin aducerile lui Timotej Jambor, Jakub Hromada, Filip Blazek, Cristi Manea, Luka Gojkovic, iar Rareș Pop, Claudiu Micovschi și Cătălin Vulturar au venit după ce au fost împrumutați la UTA.

VIDEO. Viorel Moldovan, despre tragerea la sorți a programului SuperLigii + Ce transferuri mai urmează la Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.