Nationala

Prima ofertă pentru Denis Alibec, după eliminarea României de la EURO

FOTO: Instagram @Denis Alibec

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 05 iulie 2024

Gaziantep i-a făcut o ofertă lui Denis Alibec (33 de ani), atacant liber de contract după despărțirea de Muaither SC.

Internaționalul român s-a întors de la EURO 2024, după eliminarea naționalei tricolore din „optimi”, 0-3 cu Olanda, iar la doar câteva zile a primit o ofertă de la Gaziantep, echipă care l-a dorit și în 2024.

Denis Alibec, ofertat de Gaziantep

Gaziantep l-a dorit pe Alibec și în trecut, dar nu a reușit să-l aducă niciodată. Acum, turcii au revenit cu o nouă ofertă, Denis fiind liber de contract. Negocierile între cele două părți sunt în toi, iar zilele următoare se va ajunge la o concluzie, anunță turcii de la Ajansspor și Memo Haber.

Alibec a mai fost legitimat în trecut la o echipă din prima ligă turcă, la Kayserispor, între 2020 și 2022, echipă de la care nu și-a primit banii la timp și pe care a reclamat-o la TAS. A câștigat procesul și a primit 1,2 milioane de euro.

Denis a jucat în Qatar în sezonul trecut, la Muaither, club care a retrogradat în liga a doua. A marcat 6 goluri și a dat 4 pase decisive în 22 de meciuri pentru qatarezi.

Dacă s-ar concretiza transferul la Gaziantep, Alibec ar fi coechipier cu Alexandru Maxim. Iar Denis i-ar lua locul în atac chiar lui Denis Drăguș, transferat la Trabzonspor.

Denis Alibec a fost rezervă la EURO 2024

Unul dintre titularii României în preliminariile EURO 2024, Denis Alibec a fost rezervă la Campionatul European. El a jucat doar 29 de minute, în două meciuri.

A intrat pe final cu Belgia, scor 0-2, în grupe și cu Olanda, 0-3, în optimile de finală ale turneului final. La turneul final, selecționerul Edi Iordănescu l-a preferat în centrul atacului pe Denis Drăguș, care a marcat în victoria cu Ucraina, scor 3-0.

VIDEO. Nicolae Stanciu și Edward Iordănescu, mesaj pentru susținătorii României: „Ați fost primul 12”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.