Euro 2024

Apariție răvășitoare! Blonda care a pus monopol pe „oficiala” stadionului din Stuttgart, înainte de Spania - Germania

+25 Foto
Lea Prinz

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 05 iulie 2024

Lea Prinz, iubita lui Maximilian Mittelstädt, a făcut senzație la meciul dintre Spania și Germania. Fotografii acreditați n-au ratat momentul și-au imortalizat-o pe superba blondă care a întors toate privirile la tribuna oficială a stadionului din Stuttgart.

Lucrurile merg bine pentru Maximilian Mittelstädt nu doar pe teren, ci și în viața sa privată! Iar Lea Prinz, iubita acestuia este în orice moment alături de fotbalistul naționalei Germaniei.

Lea Prinz s-a născut în 1998 și este un influencer de succes cu aproape 85.000 de urmăritori pe Instagram. Ea preferă să posteze poze din viața de zi cu zi, dar se bazează mai mult pe frumusețe și modă.

Lea Prinz, blonda care a cucerit Stuttgart-ul

Dar nu ezită să posteze imagini inclusiv cu iubitul ei, Maximilian Mittelstädt, considerat unul dintre viitorii fotbaliști de succes ai Germaniei. În prezent joacă la VfB Stuttgart și e cotat la 17,7 milioane de euro!

Chiar la Stuttgart și-a cunoscut și iubita. Despre care spunea într-un interviu pentru presa din Germania: „Am întâlnit aici o femeie foarte drăguță, frumoasă, cu care lucrurile merg foarte bine și care, de asemenea, îmi oferă energie”.

Înainte sa o cunoască pe Lea Prinz, a fost doi ani cu modelul, Catharina Maranca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.