Euro 2024

Verdict nemilos al medicilor după accidentarea lui Pedri. Mijlocașul spaniol, faultat de Kroos, spune ADIO acestui Euro!

+12 Foto
Faza în care Toni Kroos îl lovește cu piciorul în genunchi pe Pedri

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 05 iulie 2024

Pedri (21 de ani), mijlocașul spaniol ce s-a accidentat serios la genunchiul stâng în minutul 7 al „sfertului” cu Germania, a suferit o entorsă a ligamentului intern, după cum anunță Marca. Starul Barcelonei n-a mai putut continua meciul după un fault foarte dur al lui Toni Kroos și i-a cedat locul lui Dani Olmo, care a deschis scorul! Presa spaniolă a făcut înaintea miezului nopții anunțul trist: pentru Pedri, Euro 2024 s-a terminat!

Naționala Spaniei a pornit cât se poate de ghinionist astăzi duelul din „sferturile" Euro 2024 contra Germaniei. Luis de la Fuentes l-a pierdut, din startul contondent al ciocnirii de la Stuttgart, pe unul dintre oamenii de bază din linia de mijloc.

+12 Foto
Faza faultului cu care Toni Kroos îl scoate din joc pe Pedri

Titularizat pentru a patra oară la acest turneu final, Pedri n-a rezistat decât șapte minute pe teren, după o intrare foarte tare a lui Toni Kroos, la care arbitrul Anthony Taylor nu i-a acordat cartonașul galben meritat starului de la Real Madrid.

Pedri a suferit o întindere la ligamentul intern

Deși echipa medicală a ibericilor a încercat să-l pună pe picioare, Pedri n-a mai fost în stare să-și revină și să rămână pe teren, cedându-i locul lui Dani Olmo, jucătorul cunoscut de fanii nemți de la RB Leipzig. După ce l-au văzut întins pe gazon și ieșind pe margine șchiopătând, fanii și colegii lui Pedri s-au îngrijorat și s-au temut de o leziune gravă.

Pedri are și o contuzie la tibie, sub genunchi!

Cotidianul Marca a anunțat, la mai puțin de o oră de la evenimentul nedorit, un prim diagnostic, provizoriu: mijlocașul de 21 de ani a suferit o entorsă a genunchiului stâng, cu o întindere a ligamentului colateral intern. Plus o contuzie la tibie. Rămâne de văzut dacă la examenele detaliate ce vor fi făcute mâine la spital se va descoperi și o leziune!

Pedri, un jucător foarte fragil muscular

Pentru Pedri este deja a patra accidentare din acest sezon. În 2023-2024, tânărul spaniol a avut trei probleme musculare importante, în august, în decembrie și în martie. În total, Pedri a stat pe bară 128 de zile și a ratat 25 de meciuri la FC Barcelona și la naționala Spaniei.

De când a ajuns la formația catalană și a debutat în tricoul Furiei Roja, acesta a mai avut alte cinci accidentări, majoritatea musculare, plus o indisponibilitate din cauza coronavirusului, la începutul lui 2022!

2faulturi a făcut Toni Kroos în primele 40 de minute ale partidei cu Spania, tot atâtea câte în ultimele nouă meciuri jucate. Tot două a comis și în 350 de minute în primele patru jocuri de la Euro 2024

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.