Euro 2024

Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”

Marine Le Pen, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 06 iulie 2024

Marine Le Pen (55 de ani), liderul partidului de extremă dreapta din Franța, l-a distrus pe Kylian Mbappe pentru declarațiile pe care starul naționalei din Hexagon le-a făcut înaintea meciului cu Portugalia, din sferturile Campionatului European.

Mbappe i-a îndemnat pe francezi să iasă la vot, pentru ca partidul de extremă dreapta condus de Marine Le Pen, Adunarea Națională, să nu câștige și să nu poată forma noul Guvern al Franței. Marine Le Pen a văzut ce a avut de spus Mbappe și a ținut să-i răspundă.

Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat să li se dea lecții”

Atacul la adresa celui mai popular sportiv francez vine cu două zile înainte de al doilea tur al alegerilor legislative, care are loc duminică.

„Francezii s-au săturat să li se dea lecţii de morală şi să li se dea instrucţiuni de vot. Kylian Mbappé este fără îndoială un fotbalist foarte bun, chiar dacă nu sunt pasionată de acest sport.

Această tendinţă a actorilor, fotbaliştilor şi cântăreţilor de a veni să le spună francezilor ce ar trebui să voteze începe să fie foarte rău resimţită în ţara noastră.

Mai ales atunci când sunt „milionari sau chiar miliardari care trăiesc în străinătate” care vorbesc cu „oameni care câştigă 1.300, 1.400 de euro pe lună. Acei oameni care au norocul să trăiască bine, chiar foarte bine, să fie protejaţi de insecuritate, sărăcie şi şomaj cred că ar trebui să-şi păstreze o formă de rezervă”, a declarat Marine Le Pen pentru canalul american CNN International, citat de g4media.ro.

Kylian Mbappe, foto: Getty Images

Duminică sunt alegerile parlamentare, al doilea scrutin. În primul, Adunarea Națională, partidul naționalist condus de Marine Le Pen, a obținut 29% din voturi. Iar Mbappe se teme de alegerile pe care le-ar putea face conaționalii lui.

Cred că acum, mai mult decât oricând, trebuie să ne implicăm. Este o situație urgentă, nu putem lăsa ca țara noastră să ajungă în mâinile acestor oameni. Este o problemă presantă, am văzut rezultatele, este ceva catastrofal! Sperăm ca asta să se schimbe, ca lumea să se unească și să voteze partidul potrivit

- declarația lui Mbappe care a determinat-o pe Marine Le Pen să-i răspundă

Match Preview Spania - Franța » Prima semifinală de la EURO 2024

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.