Publicitate

Supersăptămâna de pariuri cu SuperGigi: startul SuperLigii, calificările pentru grupele Ligii Campionilor și multe altele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 iulie 2024

Este ultima săptămână de meciuri la Turneul Final din Germania, însă aceasta marchează și noi începuturi. Se reia SuperLiga, se dă startul calificărilor pentru grupele Ligii Campionilor și Europa League, se joacă partide tari în campionatele nordice – pe scurt, urmează un festin fotbalistic.

Vezi recomandările lui SuperGigi

SuperGigi, influencer în SuperSocial, cea mai mare platformă socială pentru jucători din România, a făcut o selecție din evenimentele de top ale perioadei 8-12 iulie.

Luni, a pus pe bilet partida dintre Al Ahly Cairo și Talaea El Gaish (Premier League din Egipt), cu handicap de -1.5 goluri  pentru gazde. A doua confruntare este Vasteras vs Hacken, din prima ligă a Suediei. SuperGigi a ales șansă dublă X2 și peste 1.5 goluri.

Marți, în focus este meciul pentru calificările în grupele Ligii Campionilor dintre Virtus și FCSB (2 & peste 2.5 goluri). Miercuri, schimbăm ritmul cu pas alert de samba și trecem la Seria B din Brazilia: Mirassol vs CRB AL (1x & peste 1.5 goluri).

Joi, este timpul pentru calificările în Europa League. Paksi joacă contra Corvinului, iar alegerea lui Gigi este victorie de partea gazdelor. Tot joi, se dispută și Wisla Cracovia vs Llapi, tot cu victorie pentru gazde ca recomandare a influencerului SuperSocial.

Vineri, e timpul pentru SuperLiga! Două partide a ales Gigi pentru biletul său: Farul Constanța cu Unirea Slobozia (1x & sub 2.5 goluri) și Hermannstadt vs Universitatea Craiova (GG sau peste 2.5 goluri).

Inspiră-te din biletul lui SuperGigi, copiază-l sau distribuie-l prietenilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.