Tenis

Anna Kalinskaya, abandon în lacrimi » Elena Rybakina merge în sferturile de la Wimbledon

+12 Foto
Anna Kalinskaya / Foto: Getty Images

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 08 iulie 2024

Sportiva rusă Anna Kalinskaya (locul 18 WTA, 25 de ani) s-a retras din cauza unei accidentări, în optimile turneului de la Wimbledon, în timpul meciului cu kazaha Elena Rybakina (locul 4 WTA, 25 de ani).

Elena Rybakina câștigase cu 6-3 primul set, iar în setul secund avea un avantaj de 3-0 în fața Annei Kalinskaya.

Anna Kalinskaya a părăsit terenul în lacrimi la finalul partidei. A cerut intervenția medicilor în două rânduri, dar în zadar.

+12 Foto
Elena Rybakina - Anna Kalinskaya, Wimbledon 2024

Mesajul Elenei Rybakina pentru Anna Kalinskaya

La finalul jocului, Elena Rybakina a avut un mesaj plin de fair-play.

„Cu siguranță nu este modul prin care mi-am dorit să termin meciul. Anna este o jucătoare mare, dar știam că o doare foarte tare și ar fi fost foarte riscant și dificil să continue să joace.

Tot ce îi doresc ei este să aibă o recuperare rapidă”, a fost mesajul Elenei Rybakina, la finalul meciului, pentru Anna Kalinskaya.

Elena Rybakina a ajuns pentru a treia oară consecutiv în sferturile turneului de la Wimbledon. În faza sferturilor o va înfrunta pe ucraineana Elina Svitolina (locul 21 WTA, 29 de ani).

Rybakina are în palmares un trofeu la Wimbledon, în 2022. E mare favorită și la actuala ediție. Principalele rivale, Iga Swiatek și Coco Gauff, au ieșit din competiție. Aryna Sabalenka a abandonat înaintea startului turneului.

FOTO Andre Agassi și Steffi Graf au răspuns întrebărilor în cadrul unui eveniment organizat la Cluj: „Asta m-a motivat pe finalul carierei, când am suferit multe accidentări”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.