Liga 1

„Pare ca de 1 aprilie, o păcăleală! Dinamo n-are NICIODATĂ cum să intre în play-off” » A dat de pământ cu strategia de transferuri a „câinilor”

Dinamo și-a propus play-off-ul în sezonul viitor, foto: Facebook Dinamo București

Articol de Romeo Ene   —  marţi, 09 iulie 2024

Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al lui Dinamo, a comentat transferurile pe care „câinii” le-au făcut în această perioadă de mercato. Alb-roșii și-au propus calificarea în play-off în acest sezon prin vocea administratorului special Andrei Nicolescu, un obiectiv imposibil de atins în viziunea lui Prunea.

Dinamo a aplicat o strategie diferită în această perioadă de mercato. A transferat mulți jucători tineri crescuți în străinătate și nu mai vrea să repete parcursul din sezonul trecut, atunci când s-a salvat cu greu de la retrogradare. Florin Prunea este convins că Dinamo nu are nicio șansă șa play-off, iar declarațiile lui Andrei Nicolescu reprezintă doar păcăleli.

Florin Prunea nu-i dă speranțe lui Dinamo: „Nu avea nevoie de o asemenea declarație”

„Eu cred că deocamdată trebuie să-i lăsăm să își facă treaba, au transferat 6-7 jucători tineri, de viitor, mare parte dintre ei nu-i cunosc, să-i vedem la lucru.


Începe campionatul, haide să vedem. Sigur, perioada de transferuri nu este terminată. Eu cred că mai ai mult timp, dar dacă doamne ferește începi campionatul prost suporterii nu mai au răbdare. Nicolescu a spus clar: «Domne, pentru noi play-off-ul…».

Eu cred că nu avea nevoie Dinamo de o asemenea declarație, eu cred că băieții ăștia trebuie să fie susținuți, mai ales jucătorii tineri. Hai să lăsăm timpul să vedem ce se va întâmpla, dar e clar că mai are nevoie de foarte mulți jucători. Eu cred că asta e o declarație de Moș Crăciun, așa de sărbători, pare ca de 1 aprilie. O păcăleală, n-are niciodată cum să fie Dinamo cu lotul ăsta în play-off.”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Declarația lui Florin Prunea vine în contextul în care Ovidiu Burcă, fostul antrenor al echipei, a avut o părere similară. Tehnicianul este convins că Dinamo nu are o echipă de play-off în acest moment.

Un alt detaliu de remarcat este faptul că Dinamo are al treilea cel mai slab lot valoric din Superliga, potrivit Transfermarkt. 7,48 milioane de euro este valoarea lotului dinamoviștilor. Doar nou promovatele Gloria Buzău și Unirea Slobozia stau mai rău din acest punct de vedere.


Dinamo i-a transferat în această vară pe Alexandru Roșca, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Cristian Licsandru, Raul Rotund, Răzvan Pașcalău și Raul Opruț. „Câinii” debutează în noul sezon pe terenul vicecampioanei CFR Cluj. Duelul are loc duminică, 14 iulie, de la 19:00.

VIDEO. Andrei Nicolescu, după ce Dinamo a revenit în România: „Ultimele 2 teste au fost utile”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.