Liga 1

Cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon de Superligă, Dinamo a reziliat cu sponsorul principal de pe tricouri

Foto: Facebook Dinamo București

Articol de Cezar Titor  —  marți, 09 iulie 2024

Cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon de Superligă, Dinamo a anunțat încheierea colaborării cu Win2 și 7777 Gaming, sponsorii principali din stagiunea precedentă.

Totodată, Romeo Bănică, directorul de marketing al „câinilor”, a anunțat și parafarea unei noi înțelegeri cu un alt sponsor principal, sponsor „cu o rezonanță semnificativă pe plan intern și internațional”, după cum se arată pe pagina oficială a bucureștenilor.

Dinamo își schimbă sponsorul principal, care plătea 600.000 de euro pe sezon

În cadrul unui eveniment special care va avea loc mâine, Dinamo își va prezenta noile echipamente pentru sezonul viitor, fiind și în așteptarea unui nou sponsor tehnic.

Win2, compania de betting nou-intrată pe piața din România, a virat în conturile „câinilor” 600.000 euro de-a lungul sezonului trecut.

Romeo Bănică: „Numele noului sponsor va fi anunțat în perioada următoare”

„Începem o nouă etapă în proiectul nostru de consolidare a clubului. Le mulțumim celor de la Win2 și 7777 Gaming pentru implicarea din sezonul 2023-2024 și pentru toate concursurile și activitățile organizate cu și pentru suporterul dinamovist. Suntem în discuții avansate pentru a semna un contract care să facă cinste clubului nostru, dar să și reflecte obiectivele sportive stabilite pentru actualul sezon.

Numele noului sponsor, cu o rezonanță semnificativă pe plan intern și internațional, va fi anunțat în perioada următoare, în cadrul unui eveniment la care vor fi invitați, alături de reprezentanții presei și fanii dinamoviști, cei care au făcut posibilă reconstrucția din temelii a clubului nostru.

+7 Foto
„Câinii” s-au distrat cu Olimpic Zărnești / Sursă foto: Facebook@ Dinamo

Vom reveni foarte curând cu detaliile acestui nou parteneriat”, a anunțat Romeo Bănică, prin intermediul rețelelor de socializare.

Dinamo debutează în noul sezon în Gruia

După ce trupa lui Zeljko Kopic s-a salvat in extremis de la retrogradare în sezonul trecut, „câinii” vor să evite situația din sezonul trecut, aceea de a fi implicați într-o luptă acerbă pentru salvarea de la retrogradare.

Până în acest moment, Dinamo i-a transferat pe Raul Opruț, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, printre alții, renunțând la o pleiadă de jucători. Formația alb-roșie va debuta în noul sezon contra celor de la CFR Cluj (duminică, 14 iulie, ora 19:00).

VIDEO. Ce a declarat Zeljko Kopic, înainte de partida cu CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.