Euro 2024

Eveniment șocant în hotelul în care echipa din Grupa B a fost cazată la Euro 2024 » Un om din staff este acuzat că a violat o angajată!

Kaiserau Sports Center, baza în care au fost cazați albanezii pe durata Campionatului European

Articol de Cezar Titor  —  marţi, 09 iulie 2024

Un angajat al Federației Albaneze de Fotbal este acuzat că ar fi abuzat sexual o angajată a hotelului la care au fost cazați albanezii pe durata Campionatului European. Parchetul din Dortmund investighează ce s-a întâmplat, însă bărbatului i-a fost permis să se întoarcă acasă.

Ar fi vorba despre un om din staff-ul „Kuqezinjtë”, un supraveghetor în vârstă de 26 ani, în timp ce victima ar avea doar 18. Șocantul eveniment a avut loc în seara de 23 iunie.

Incredibil: acuzatului i s-a permis să părăsească Germania!

Angajata hotelului Kaiserau Sports Center din Kamen, localitate din districtul Unna, aflat la 25 km distanță de Dortmund, a alertat autoritățile în jurul orei locale 19:30 pe 23 iunie. A doua zi, Albania a pierdut în fața Spaniei în ultima partidă din Grupa B, scor 0-1.

Cu respectivul eșec, s-a consemnat eliminarea trupei lui Sylvinho de la turneul final din Germania. Albania a mai pierdut contra Italiei, 1-2, remizând cu Croația, 2-2.

Tânăra abuzată le-a transmis polițiștilor că albanezul a forțat-o în bucătăria hotelului, a sărutat-o fără voia acesteia și a abuzat-o sexual. Deși Parchetul a fost înștiințat cu rapiditate, acuzatului i-a fost permis să părăsească Germania.

„Nu s-a eliberat încă un mandat de arestare”

Conform Bild, nu este vorba de un jucător sau membru important al staff-ului. Bărbatul i-ar fi transmis femeii „să o aștepte”, nestabilindu-se clar deocamdată dacă este vorba despre o lipsă a consimțământului sau nu.

Atât timp cât nu există o suspiciune clară a infracțiunii, nu s-a eliberat un mandat de arestare. Conform legii din Germania, un violator poate fi condamnat la minimum doi ani de închisoare. Nu este încă clar cum va continua investigația.
- Purtătoare de cuvânt a autorității de urmărire penală

Conform informațiilor celor de la Der Spiegel, „Kaiserau Sports Centre” nu a oferit alte informații, citând drepturile personale ale femeii. Respectivul bărbat ar fi fost deja suspendat de către Federația Albaneză de Fotbal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.