Euro 2024

Didier Deschamps, prima reacție, la câteva minute după ce Spania a eliminat Franța în semifinalele EURO 2024

+24 Foto
Didier Deschamps / Foto: Getty Images

Articol de Emanoil Ursache  —  miercuri, 10 iulie 2024

Didier Deschamps, selecționerul Franței, a elogiat Spania, după ce „Furia Roja” a învins reprezentativa „cocoșilor galici”, scor 2-1, și s-a calificat în finala Campionatului European din Germania.

Deschamps a spus despre reprezentativa pregătită de Luis de la Fuente că a fost „superioară în măiestrie” și că și-a demonstrat toate calitățile împotriva Franței care au făcut-o să lase „cea mai bună impresie” la EURO 2024.

Didier Deschamps, elogiu pentru Spania: „A fost superioară în măiestrie”

„Spania este o echipă foarte bună și au demonstrat-o în această seară (n.r.- marți seara), chiar dacă am avut norocul să deschidem scorul.

+24 Foto
Spania - Franța // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Spania ne-a pus dificultăți pentru că a fost superioară în măiestrie. Am încercat până la final, dar Spania a fost echipa care lăsase cea mai bună impresie în acest turneu și în această seară și-a arătat toate calitățile”, a declarat Didier Deschamps, conform leparisien.fr.

În privința celor două goluri încasate de Franța, Didier Deschamps a subliniat: „Am întârziat puțin. Cu siguranță am avut mai puțin suflu și prospețime, ceea ce a dus la risipă tehnică, în special în construcția jocului”.

Spania s-a calificat în finala EURO 2024, după ce s-a impus în fața Franței, scor 2-1. În marele act de la Berlin o va înfrunta fie pe Anglia, fie pe Olanda. Cele două reprezentative joacă în faza semifinalelor pe 10 iulie. Finala este programată pe 14 iulie, la Berlin.

VIDEO Corespondență GSP din Germania. Un freestyler iberic încântă trecătorii din Munchen » Jonglează mingea pe ritmuri muzicale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.