Liga Campionilor

Elias Charalambous și culmea unei victorii cu 7-1: „Mai este un meci...”

+41 Foto
Elias Charalambous a fost extrem de concentrat chiar și la meci fără istoric FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Cezar Titor  —  miercuri, 10 iulie 2024

Elias Charalambous (43 ani) a avut un discurs temperat, chiar dacă echipa pe care o pregătește a învins cu un neverosimil 7-1. În stilul caracteristic, cipriotul a declarat că cea mai importantă partidă este următoarea, dar și că nu se gândește încă la partida cu Maccabi Tel-Aviv, adversara FCSB-ului din turul 2 de Champions League.

FCSB nu a avut probleme în manșa tur a dublei cu Virtus, campioana din San Marino, micuța enclavă italiană. Roș-albaștrii s-au impus cu un neverosimil 7-1, fiind vizibilă lipsa pregătirii celor de la Virtus. Cu toate acestea, Manuel Battistini a fost cel care a închis tabela de marcaj.

+41 Foto
Virtus - FCSB, în primul tur al Ligii Campionilor / foto: Ionuț Iordache

Pentru campioana României, au marcat doar trei jucători: Olaru a reușit hat-trick-ul, în timp ce Daniel Popa și Miculescu au reușit câte o „doppietta”. Returul va avea loc peste o săptămână, pe 16 iulie, de la 20:30.

VIDEO. Elias Charalambous: „Ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă”

„Nu aveam foarte multe informații despre Virtus înainte de partidă, însă jucătorii au fost foarte concentrați și serioși. Asta demonstrează că vor da totul pe teren, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Scorul este foarte bun, cred că va fi suficient pentru calificare, însă mai avem o partidă.

Ne putem relaxa pentru câteva zile, apoi ne vom concentra pe partida cu U Cluj, nu avem multe zile de odihnă. Astăzi am jucat în San Marino și ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă! Le mulțumim din suflet suporterilor, sprijinul lor este extraordinar. După partida de campionat, putem vorbi și de Maccabi”, a declarat Charalambous, imediat după ultimul fluier al partidei din San Marino, la care au asistat 2.000 de români.

A fost meci de antrenament, dar nu orice echipă dădea șapte, trebuie să joci combinativ, să îi desfaci. Singurul semn de întrebare pe care îl aveam era Lixandru, însă a demonstrat că merită să joace. Nu mi-a plăcut de el cu Corvinul, dar în a doua repriză cu Virtus s-a văzut. Lixandru va rămâne titular

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Atmosferă ca „acasă” pentru FCSB în San Marino

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.