Euro 2024

Sub 4! A primit cea mai mică notă după Spania - Franța 2-1

+24 Foto
Aurelien Tchouameni (numărul 8) / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache   —  miercuri, 10 iulie 2024

Aurelien Tchouameni, mijlocașul defensiv al lui Real Madrid, este jucătorul care a primit cea mai mică notă (3,5) în presa franceză, după ce Franța a fost eliminată de Spania, scor 1-2, în semifinalele Campionatului European din 2024.

Jurnaliștii francezi au fost nemulțumiți de „impactul redus în interceptarea baloanelor” și de faptul că a fost depășit mult prea ușor de Dani Olmo la al doilea gol al Spaniei din minutul 25.

Aurelien Tchouameni, fotbalistul cu nota cea mai mică

Aurelien Tchouameni (3,5): o performanță prea neutră pentru mijlocașul francez. Într-un rol de santinelă, talentatul jucător al lui Real Madrid a făcut eforturi pentru a încerca să împiedice controlul instalat de Spania.


+24 Foto
Spania - Franța // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Dar, în general, a avut un impact redus în interceptarea baloanelor. Iar fostul jucător de la Monaco a fost complet depășit la driblingul lui Olmo, autorul celui de-al doilea gol spaniol. Pe de altă parte, este necesar să subliniem pasele sale lungi în general precise. Înlocuit în minutul 61 de Eduardo Camavinga (neevaluat)”, a notat publicația franceză maxifoot.fr.

Au mai primit, de asemenea, nota 4: Mike Maignan, William Saliba, N'Golo Kante, Ousmane Dembele. Cu 4,5 au fost evaluați Theo Hernandez, Adrien Rabiot și Kylian Mbappe.

Mbappe, criticat și el


Starul transferat în această vară de Real Madrid, liber de contract la PSG, nu a fost deloc menajat în presa franceză, deși a oferit pasa de gol la reușita lui Kolo Muani din minutul 9, prin care a fost deschis scorul.

Jurnaliștii francezi au spus despre prestația lui Kylian Mbappe că este simbolizată printr-o execuție lamentabilă la finalul partidei.

Kylian Mbappe (4,5): Așteptat la cotitura acestui meci după un EURO 2024 modest până acum, atacantul echipei Franței, victimă a unei fracturi la nas, a decis să joace fără mască!

În primele minute, căpitanul albaștrilor, tăind prin contraatacuri, a fost răsplătit cu această centrare frumoasă pentru deschiderea scorului semnată de Kolo Muani.

În ciuda acestui început bun, jucătorul de la Real Madrid a fost de atunci mai puțin periculos cu două reprize în care a fost controlat. Simbolul pana la urmă? Un șut trimis în tribune în ultimele momente”, au mai scris jurnaliștii francezi.

Randal Kolo Muani (5,5), Dayot Upamecano (5) și Jules Koundé (5,5) au fost fotbaliștii Franței care au primit cele mai mari note dintre titularii lui Didier Deschamps.

Lamine Yamal (7,5), marcatorul golului egalizator al spaniolilor, a fost ales omului meciului, urmat de Dani Olmo (7), autorul celei de-a doua reușite a ibericilor.

Notele primite de jucătorii Spaniei: Lamine Yamal MVP

Unai Simon - 5

Jesus Navas - 4,5

Nacho Fernandez - 5

Aymeric Laporte - 5

Marc Cucurella - 5

Fabian Ruiz - 5,5

Rodri - 6,5

Lamine Yamal - 7,5

Dani Olmo - 7

Nico Williams - 5

Alvaro Morato - 4,5

Notele acordate de cotidianul AS titularilor din meciul Spania - Franța

VIDEO Spania - Franța. Explozie de bucurie în FanZone după al doilea gol al Spaniei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.