Euro 2024

Lamine Yamal i-a răspuns lui Adrien Rabiot direct pe teren: „Vorbește acum, vorbește acum!”

+10 Foto
Lamine Yamal, în duel cu Adrien Rabiot. Sursă foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  miercuri, 10 iulie 2024

Imediat după ultimul fluier al partidei dintre Spania și Franța, câștigată de „Furia Roja” cu scorul de 2-1, Lamine Yamal i-a transmis un mesaj indirect lui Adrien Rabiot.

Puștiul-minune al Barcelonei a avut un turneu final de vis, încoronându-și evoluțiile cu un gol egalizator superb pe „Allianz Arena”, „casa” celor de la Bayern survenit la 12 minute distanță de golul lui Kolo Muani. Dani Olmo a încheiat socotelile la Munchen, iar Spania se va duela în finală fie cu Anglia, fie cu Olanda.

Lamine Yamal nu l-a uitat pe Rabiot: „Vorbește acum!”

Imediat după ultimul fluier al „cavalerului în negru”, fotbalistul de 16 ani s-a îndreptat către camerele de filmat, exclamând „Vorbește acum, vorbește acum!”, făcând referire, cel mai probabil, la cele declarate de Adrien Rabiot înainte de partidă. Omul meciului a marcat chiar de lângă mijlocașul celor de la Juventus.

Lamine Yamal, în momentul execuției de 1-1

Golul lui Yamal a fost unul de generic, noua senzație a fotbalului european punctând de la 25 metri. Șutul expediat s-a îndreptat cu 102 km/h și șase rotații pe minut spre poarta lui Mike Maignan, care a asistat impasibil la reușita jucătorului blaugrana.

Lamine a doborât recordul lui Pele, devenind cel mai tânăr jucător care bifează minute într-o semifinală de Campionat Mondial sau European, dar și cel mai tânăr marcator all-time din istoria turneelor finale.

+10 Foto
Golul lui Lamine Yamal din Spania - Franța / Foto: Getty Images

Imediat după ultimul fluier al „cavalerului în negru”, fotbalistul de 16 ani s-a îndreptat către camerele de filmat, exclamând „Vorbește acum, vorbește acum!”

Război tacit înainte de partidă

Chiar înaintea duelului cu Spania, Rabiot a declarat următoarele: „Dacă Lamine vrea să joace în finală, va trebui să facă mult mai mult decât până acum”.

Yamal a răspuns prin intermediul rețelelor de socializare: „Fă mișcări în tăcere. Vorbește doar în momentul în care trebuie să faci șah-mat”.

Postarea lui Lamine Yamal de pe Instagram

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Olanda - Anglia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.