Liga 1

Nu a fost titular, dar a fost lăudat de Ilie Dumitrescu! Fostul mare fotbalist are un nou jucător preferat la FCSB: „S-a văzut”

+41 Foto
Ilie Dumitrescu, foto: Instagram

Articol de Romeo Ene   —  miercuri, 10 iulie 2024

Ilie Dumitrescu (55 de ani), fostul mare fotbalist, a avut un singur remarcat după victoria categorică obținută de FCSB pe terenul celor de la Virtus, scor 7-1, în turul I preliminar din Liga Campionilor.

Campioana României s-a distrat în San Marino, iar acum se pregătește pentru meciurile cu Maccabi Tel Aviv. Ilie Dumitrescu a analizat jocul echipei lui Elias Charalambous și l-a remarcat pe Nana Antwi (23 de ani), cel care a devenit noul fotbalist preferat al analistului TV.

Ilie Dumitrescu, despre Virtus - FCSB 1-7: „A devenit jucătorul meu preferat”

Nana Antwi, remarcatul lui Ilie Dumitrescu, nu a fost titular în succesul roș-albaștrilor din Liga Campionilor. A intrat pe teren după pauză. L-a înlocuit pe Valentin Crețu (35 de ani).


„A intrat și «racheta», Antwi, și s-a văzut. A devenit jucătorul meu preferat Antwi.”, a precizat Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”.

Fostul fotbalist a intrat ulterior în dialog cu Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul roș-albaștrilor. Cei doi au discutat despre clauza de reziliere a lui Marius Ștefănescu, fotbalist transferat de campioana României în această vară. Acesta nu a evoluat în San Marino din cauza unei suspendări.

+41 Foto
Virtus - FCSB, în primul tur al Ligii Campionilor / foto: Ionuț Iordache

„Îmi pare rău de Ștefănescu că i-am pus clauză de numai 10 milioane de euro. Părerea mea e că cel mai bun jucător din România este Ștefănescu. De ce n-a fost la Euro? Nu știe selecționerul fotbal. Glumesc, îți dai seama! Nu a ajuns pentru că nu l-a văzut sau așa a văzut selecționerul și trebuie să respectăm hotărârile selecționerului.”, a precizat Gigi Becali, iar Ilie Dumitrescu i-a dat răspunsul în direct.


„Mai cheamă-l la palat, mai pune-i ceva peste și pui clauză mai mare. Ce, e problemă?”. Patronul FCSB-ului a renunțat, în cele din urmă la această idee: „Nu. Măcar să dea 10 milioane. Dacă n-avea 25 sau 26 de ani, îi făceam clauză mare. Ajunge clauză de 10 milioane.”

FCSB debutează în noul sezon de Superliga pe teren propriu, cu U Cluj. Duelul are loc sâmbătă, 13 iulie, de la 22:00.

VIDEO. Elias Charalambous, declarații după victoria cu Virtus: „Ne concentrăm pe meciul cu U Cluj”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.