Stiri extrasport

Fosta prezentatoare de știri sportive, pictorial pe litoralul românesc la 43 de ani

+19 Foto
Anca Serea (43 de ani), fosta prezentatoare de știri sportive de la Prima TV

Articol de Livia Lixandru  —  miercuri, 10 iulie 2024

Anca Serea (43 de ani), fosta prezentatoare de știri sportive de la Prima TV, a atras atenția cu pictorialul inedit pe care l-a realizat la malul mării. Apare în rochii albe, de plajă, dar și într-un costum de baie care îi pune formele în evidență.

La cei 43 de ani ai ei, după ce a născut șase copii, Anca Serea a pozat în costum de baie. Fosta prezentatoare de televiziune, care e căsătorită cu cântărețul Adrian Sînă, și-a arătat silueta în cele mai recente imagini și clipuri video postate în mediul online.

Pe Instagram a distribuit fotografii de la o ședință foto realizată pe câteva stânci, cu marea pe fundal. Apare îmbrăcată prima dată într-o cămașă albă, apoi o rochie albă. „Frumoasă și sexy tare”, i-a scris un fan pe Instagram.

Ulterior, Anca Serea a postat două clipuri video, în amândouă apare îmbrăcată în costum de baie negru, dintr-o singură piesă. Și-a arătat formele, silueta, care e neschimbată de ani, deși a născut șase copii.

„Sunteți superbă”, au complimentat-o urmăritorii pe Anca Serea. În escapada pe litoralul românesc, vedeta nu a fost singură, copiii au însoțit-o.

Și-a dat demisia de la Prima TV în 2022

În 2022, Anca Serea, care prezenta știrile din sport la Prima TV, în weekend, a anunțat că a renunțat la contractul ei în televiziune. .„La știrile sportive eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Mi s-a propus un proiect nou, dar acesta presupunea să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii. În prezent, nu mai lucrez la Prima TV”, a spus prezentatoarea.

Anca Serea, foto: Instagram @anca_sina_serea

Înainte să reapară pe micul ecran, Anca Serea s-a arătat încântată de postul de prezentatoare de știri la Prima TV.

„Mă bucur că am șansa de a lucra într-un domeniu care mi-a plăcut dintotdeauna. Am simțit că mă aflu în locul potrivit, încă de la primele probe. În plus, sunt fascinată de tot ce ține de munca în redacție, nu doar de pupitrul știrilor și îmi doresc foarte mult ca telespectatorii să prefere Focus Sport”, mărturisea Anca Serea când a început să prezinte știrile din sport la Prima TV.

În prezent, ea se ocupă de creșterea celor șase copii pe care îi are, de afacerile familiei, dar și de campaniile pe care le are în mediul online.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.