Campionate

Scene șocante la semifinala Copa America! Darwin Nunez s-a luat la bătaie cu fanii Columbiei » Mama unui fotbalist a leșinat: „Familiile noastre erau în pericol, iar poliția nu a intervenit”

+5 Foto
Darwin Nunez / Foto: Imago

Articol de Tudor Belivacă  —  joi, 11 iulie 2024

Darwin Nunez (25 de ani), atacantul celor de la Liverpool și titular la naționala statului Uruguay, s-a luat la bătaie cu suporterii Columbiei, după semifinala pierdută de Uruguay (0-1) la Copa America 2024.

Darwin Nunez și colegii săi au urcat în tribună la finalul meciului și s-au aflat în centrul unui conflict cu fanii Columbiei.

VIDEO. Darwin Nunez a sărit în tribune pentru a-și proteja familia de fanii columbieni

Atacantul celor de la Liverpool s-a îndreptat agresiv către fani și i-a lovit pe unii columbieni. Jucătorii Uruguayului susțin că au intervenit pentru a-și apăra apropiații de columbieni.

Mama lui Manuel Ugarte, mijlocașul titular al uruguayenilor, a leșinat atunci când a văzut scenele de violență din tribune, conform cotidianului iberic Marca. Mama fotbalistului a fost tratată de doctori într-o altă parte a stadionului, în timp ce soția lui Federico Valverde, celălalt mijlocaș titular, își căuta rudele în haosul creat pe stadionul din Charlotte.

Conmebol, organizatorul evenimentului, investighează incidentul care l-a avut în centrul atenției pe Darwin Nunez.

GALERIE FOTO. Darwin Nunez s-a bătut cu fanii columbieni

+5 Foto
Foto: Imago

Selecționerul Uruguayului, Marcelo Bielsa, a declarat că nu a văzut scenele de violență de după partidă.

„Am crezut că incidentul s-a terminat cu o ceartă la mijlocul terenului, dar când am văzut ce se întâmplă am plecat la vestiare. Am crezut că urmează să le mulțumească fanilor pentru susținere. Dar am înțeles că au fost niște probleme acolo, din păcate”, a declarat Bielsa după meci, conform goal.com.

Gimenez: „Este o rușine. Familiile noastre erau în pericol, iar poliția nu a intervenit”

Jose Maria Gimenez, căpitanul Uruguayului și jucătorul celor de la Atletico Madrid, a criticat dur poliția din Charlotte pentru că nu au intervenit mai rapid. Conform fundașului de la Atletico Madrid, jucătorii Uruguayului au sărit în tribună pentru a-și apăra familiile de fanii columbieni.

„Spun asta acum pentru că știu că nu o să se difuzeze. Este o rușine. Familiile noastre erau în pericol, iar poliția nu a intervenit. A trebuit să sărim în tribună ca să ne scoatem de acolo rudele care erau cu bebeluși în brațe. Nu era niciun polițist. Au plecat după jumătate de oră.

Noi am fost acolo să ne apărăm apropiații. Sper că cei care organizează o să fie mai atenți cu familiile, cu oamenii și cu zona din jurul stadionului. Este un dezastru complet. Același lucru se întâmplă la fiecare meci. Familiile noastre suferă pentru că niște oameni beau whiskey. Sper că nu se va mai întâmpla”, a declarat fundașul uruguayan, conform marca.com.

Columbia va înfrunta Argentina în finala Copa America. Selecționata albiceleste a trecut de Canada în semifinale, scor 2-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.