Liga 1

Basarab Panduru a numit podiumul din viitorul sezon de Superliga » Pe ce loc o vede pe campioana FCSB

Basarab Panduru, foto: captură de ecran YouTube Prima Sport

Articol de Romeo Ene  —  joi, 11 iulie 2024

Basarab Panduru, fostul internațional care azi împlinește 54 de ani, a făcut câteva previziuni pentru noul sezon de Superliga, care va debuta vineri, 12 iulie, cu duelul dintre Farul Constanța și Unirea Slobozia.

Panduru nu vede surprize în acest sezon și este convins că titlul va fi câștigat din nou de FCSB, iar CFR Cluj va termina pe 2. Analistul TV și-a explicat alegerile în contextul în care clujenii i-au pierdut pe Philip Otele și Karlo Muhar, cei care au contribuit la mare parte din golurile înscrie de ardeleni în sezonul trecut.

Basarab Panduru, înainte de startul Superligii: „Nu știu pe locul 3 cine va fi”

Singura dilemă a fostului internațional este ocupanta locului 3. Acesta este de părere că lupta se va da între Universitatea Craiova, Rapid și Farul Constanța. Echipa lui Gheorghe Hagi reprezintă o necunoscută în acest moment în viziunea acestuia.

„FCSB primul loc. CFR-ul pe doi mai mult pentru că a venit Petrescu, au pierdut şi ei jucători, nu prea ştim cine a venit, Otele este o pierdere, 18 goluri, nu mai spun şi de Muhar cu zece goluri, au mai dat şi pase, acolo nu prea poţi să le pui, dar pentru că e Petrescu acolo şi pentru că a câştigat campionate.

Nu ştiu pe 3 cine ar putea să fie, Craiova, Rapid, cam tot echipele astea, nu prea ştii nimic de Farul”, a declarat Panduru, la Prima Sport.

FCSB a câștigat titlul în sezonul trecut după o pauză de 9 ani. Campioana României l-a pierdut pe Florinel Coman (26 de ani), plecat la Al Gharafa, însă l-a transferat pe Marius Ștefănescu (25 de ani) de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

CFR i-a pierdut pe Otele și Muhar, vânduți la Al-Wahda, formație din Emiratele Arabe Unite. Trupa lui Dan Petrescu a adus mulți jucători în această perioadă de mercato, însă rămâne de văzut dacă va reuși să se lupte cu șanse reale pentru câștigarea titlului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.