Liga 1

Eduard Radaslavescu a semnat cu Farul: „Acasă e cel mai bine” + Dobrogenii mai anunță azi încă o achiziție

Eduard Radaslavescu / Foto: Imago

Articol de Ionuţ Coman, Tudor Belivacă  —  joi, 11 iulie 2024

Eduard Radaslavescu (19 ani) a semnat un acord valabil pe trei ani cu Farul Constanța.

UPDATE. Victor Dican a fost prezentat oficial

Victor Dican a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Farul Constanța. Mijlocașul face parte dintr-un schimb între Farul și Botoșani. Moldovenii l-au înregimentat pe Ștefan Bodișteanu (21 de ani), în timp ce Victor Dican (23 de ani și căpitan la Botoșani sezonul trecut) a ajuns la gruparea constănțeană.

Radaslavescu (albastru) în tricoul Farului/ foto Imago Images

Radaslavescu: „Îmi dorescc să revin la loturile naționale”

Radaslavescu a oferit un scurt interviu la revenirea la Farul Constanța în care a menționat că este bucuros că se întoarce la echipa la care a crescut și a vorbit despre obiectivele personale, dar și despre țelurile constănțenilor în noul sezon de Superliga.

„Sunt foarte fericit să revin acasă, mă întorc cu gânduri bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune și să fie un an bun. Revin acasă după doi ani, multe s-au schimbat aici în foarte bine, e cea mai frumoasă bază din România, m-a reîntâlnit cu toată lumea de aici și mă simt bine, acasă e cel mai bine.

Îmi doresc să revin la loturile naționale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea și să câștigăm toate meciurile și să fim foarte bine.

Sper să fie frumos din primul moment, cunosc multă lume în oraș și colegi, mereu am ținut legătura, mă simt foarte bine”, a declarat Radaslavescu pentru Farul TV.

Mesaj pentru suporteri: „Îi așteptăm în număr cât mai mare la fiecare meci, cum au obișnuit și împreună să mergem spre victorie.

Despre partida cu Slobozia: E primul meci din sezon, e un meci foarte greu, ei vin cu ambiție din liga secundă și automat se creează o emulație. Trebuie să ne impunem principiile și să facem un meci complet, să câștigam. E obligatoriu să fim cât mai sus și să avem un an reușit din toate punctele de vedere”.

Rdaslavescu se întoarce la Farul după 2 ani

Mijlocașul ofensiv a mai evoluat și întrecut pentru Farul, în perioada 2011-2022 și s-a format la Academia lui Gheorghe Hagi. Radaslavescu are 26 de apariții și un gol în tricoul constănțenilor.

Mijlocașul ofensiv a ajuns liber de contract la FCSB în 2022 și a bifat 47 de prezențe în tricoul roș-albastru. Pentru echipa patronată de Gigi Becali, mijlocașul ofensiv a marcat 2 goluri.

Farul Constanța deschide noul sezon de Superliga. Constănțenii vor întâlni Slobozia pe teren propriu, vineri, 12 iulie, de la ora 18:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.