Liga 1

Incredibil! Unde a ajuns jucătorul căruia Becali îi pusese clauză de 50 de milioane de euro

Vlad Mihalcea, fosta speranță a FCSB-ului

Articol de Romeo Ene  —  joi, 11 iulie 2024

Vlad Mihalcea (25 de ani) și-a găsit echipă! Fostul mijlocaș al lui FCSB din perioada 2015-2019 va evolua la CSU Alba Iulia, formație din Liga 3. Gigi Becali, patronul echipei, a fost extrem de încântat la acea vreme de calitățile lui Mihalcea, care era un puști, și i-a setat o clauză de 50 de milioane de euro.

Acesta nu a impresionat în tricoul FCSB-ului și a fost cedat la alte echipe din Superliga, înainte de a ajunge în Liga 2. Jucătorul a mai făcut un pas în spate în carieră și a ajuns la CSU Alba Iulia, formație care evoluează în cel de-al treilea eșalon.

Vlad Mihalcea, prezentat la CSU Alba Iulia

Mihalcea va evolua pentru Alba Iulia, formație care și-a propus promovarea în Liga 2 în sezonul viitor. Ardelenii au transferat 3 jucători pentru stagiunea viitoare.

Este vorba despre Vlad Mihalcea, Andrei Banyoi (24 de ani) și Sergiu Pop (33 de ani), scrie Ziarul Unirea.

Vlad Mihalcea, fosta speranță a FCSB-ului, foto: Imago Images

Mihalcea a mai evoluat pentru Poli Timișoara, Clinceni, Voluntari, U Cluj, Aerostar Bacău, FC Brașov și Concordia Chiajna după plecarea de la FCSB.

În momentul în care a fost adus la FCSB de la FC Brașov în 2015, Vlad Mihalcea era considerat un mare pariu al lui Mirel Rădoi, antrenorul de atunci al roș-albaștrilor, iar Gigi Becali i-a oferit un acord pe 5 ani și i-a stabilit o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro.

Vlad Mihalcea are și două minute jucate în preliminariile Ligii Campionilor, în remiza FCSB - Partizan, 1-1, din 2015. Era cumpărat de FCSB în 2015 de la FC Brașov. Era la acel moment cel mai bun din naționala de juniori, părea că avea să devină un fotbalist important, însă apogeul carierei sale a fost atunci când a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor.

10 meciuria adunat Mihalcea la prima echipă a lui FCSB

VIDEO. Raul Rusescu face „11”-le FCSB pentru meciul cu U Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.