Campionate

Miss Columbia în tribune la Copa America » Au atras toate privirile printre cei 70.000 de spectatori prezenți la semifinala din Charlotte

+18 Foto
Peste 60.000 de fani columbieni au asistat la semifinala de la Copa America, triumful cu 1-0 în fața naționalei din Uruguay.

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 11 iulie 2024

Peste 60.000 de fani columbieni au asistat la semifinala de la Copa America, triumful cu 1-0 în fața naționalei din Uruguay.

Columbia are o generație de excepție. A ajuns la 28 de meciuri consecutive fără eșec și s-a calificat pentru a treia oară în istorie în finala Copa America. Are un singur trofeu, cel din 2001.

GALERIE FOTO. Fanii din Columbia, spectacol la Copa America

Motorul generației conduse de James Rodriguez îl reprezintă suporterii. Aceștia au colorat străzile Americii în galben pe durata întregului turneu.

Joi, la semifinala cu Uruguay, pe arena din Charlotte au fost prezenți 70.644 de spectatori. Peste 60.000 dintre ei au fost columbieni.

Conexiunea dintre suporteri și fotbaliști a putut fi observată și în timpul interviului oferit de James Rodriguez, la finalul meciului cu Uruguay.

La final a izbucnit în lacrimi în fața reporterului. L-a dat gata întrebarea despre cele 50 de milioane de suporteri de acasă. Și-a găsit cu greu cuvintele, înainte să plece din fața camerelor: „Sunt de 13 ani aici, am așteptat acest moment... suntem fericiți”.

Luis Diaz (27 de ani), starul columbian de la Liverpool, a fost la fel de emoționat: „James a fost idolul meu. I-am spus asta din momentul în care ne-am întâlnit prima dată la națională. El și Falcao m-au inspirat. Mă umple de mândrie faptul că pot împărți cu el momentele minunate de acum”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.