Liga 1

După Dinamo, și FCSB a găsit un nou sponsor! Cu ce se va alege campioana României

FCSB, sponsorizată de MG Motor

Articol de Romeo Ene  —  joi, 11 iulie 2024

FCSB a bătut palma cu un sponsor nou. Este vorba despre MG Motor, o companie auto deținută de statul chinez. Nu va fi sponsorul principal al campioanei României.

Parteneriatul va începe din acest sezon, iar trupa lui Elias Charalambous se va bucura de automobilele oferite de această companie auto, potrivit iamsport. Sâmbătă, 13 iulie, de la 11:00, FCSB va anunța parteneriatul în cadrul unui eveniment.

Vestea vine în contextul în care rivala Dinamo și-a anunțat și ea noul sponsor. Este vorba de Superbet, care va fi sponsorul principal al „câinilor”. În cazul FCSB-ului nu este vorba însă de un sponsor principal.

FCSB, sponsorizată de MG Motor

Betano rămâne în continuare sponsorul principal al FCSB-ului în sezonul care stă să înceapă. MG Motor reprezintă un nume important în domeniul auto, fiind recunoscut la nivel mondial.

MG Motor, noul sponsor al lui FCSB

FCSB va beneficia de mașinile oferite de noul sponsor. Așadar, noul partener nu va oferi vreo sumă de bani, va fi un sistem barter, iar numele nu va apărea pe partea din față a tricoului.

MG Motor, noul sponsor al lui FCSB

O firmă de stat chineză are în subordine această companie. MG a fost declarată în 2019 cel mai mare exportator de mașini din China, care are o singură marcă, și a vândut aproape 850.000 de mașini în 2023.

De altfel, 2023 este și anul în care această companie auto a intrat pe piața din România. Brandul se vinde în 23 de țări din Europa.

FCSB mai are de jucat returul cu Virtus, care va fi doar o formalitate în contextul succesului categoric din tur, 7-1, iar trupa lui Elias Charalambous așteaptă cu nerăbdare meciurile cu Maccabi Tel Aviv. În cazul în care va trece de campioana Israelului, FCSB se va califica automat în grupele Conference League sau în play-off-ul Europa League, în cazul în care nu va trece și de turul III.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.