Liga 1

Abia l-au luat și s-a și accidentat. Jucătorul din Superliga va sta până la 2 luni pe tușă!

Vahid Selimovic, dreapta, s-a accidentat și ratează startul noului sezon / Foto: Hermannstadt

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 11 iulie 2024

Internaționalul luxemburghez Vahid Selimovic, transferat de Hermannstadt în această vară, a suferit o fractură la laba piciorului.

  • Meciul Hermannstadt - Universitatea Craiova, din prima etapă a Superligii 2024-2025, se dispută vineri, de la 21:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Hermannstadt n-a prea avut noroc cu achizițiile acestei veri. Brazilianul Mateus Castro n-a apărut nici acum la Sibiu, atras de-un contract mai bun financiar, din liga a doua a Arabiei Saudite, iar fundașul Vahid Selimovic s-a accidentat.

Vahid Selimovic a suferit o fractură la laba piciorului

Vahid Selimovic, la antrenament, în cantonamentul de la Bolu / Foto: Hermannstadt

Luxemburghezul a suferit o fractură la laba piciorului în timpul unui antrenament desfășurat în cantonamentul de la Bolu, devoalată de RMN-ul efectuat ulterior și confirmată în cursul zilei de joi și de antrenorul Marius Măldărășanu.

S-a decis că apărătorul în vârstă de 27 de ani să nu fie supus unei intervenții chirurgicale, ci să fie tratat conservativ. El va purta o gheată specială, care îi imobilizează laba piciorului, dar o poate scoate și poate lucra fără probleme pentru a-și menține masa musculară.

Marius Măldărășanu are trei fundași centrali valizi

Ceea ce presupune până la 2 luni pe tușă, în funcție de cum va decurge recuperarea. Ca urmare a indisponibilității lui Selimovic, Măldă stă acum în 3 fundași centrali: Ionuț Stoica, Valerică Găman, de așteptat să fie titulari vineri, contra Universității Craiova, și Florin Bejan.

Hermannstadt i-a mai adus în acestă vară pe Cătălin Căbuz, cumpărat definitiv de la CFR Cluj, cu 50.000 de euro, pe Tiberiu Căpușă, Ronaldo Deaconu, Aurelian Chițu, Antoni Ivanov și Tiago Goncalves. Mădărășanu s-a declarat mulțumit de toți: „S-au integrat bine”.

Universitatea Craiova vine la Sibiu fără Nicușor Bancu, Anzor Mekvabishvili și Vladimir Screciu

Și adversarul de vineri, Universitatea Craiova, acuză câteva absențe de marcă. Este vorba despre internaționalii Nicușor Bancu, Anzor Mekvabishvili, în vacanță după participarea la Euro 2024, cu echipele naționale, și de Vladimir Screciu.

„Închizătorul” Universității face în continuare tratament, la o clinică din Barcelona, ca urmare a unei accidentări suferite sezonul trecut și tratate prost la vremea respectivă. Cât timp îi va trebui pentru a reveni pe gazon nu este clar deocamdată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.