Europa League

Croații jubilează după victoria Corvinului din Europa League: „Vești grozave și o informație interesantă”

Marius Lupu/ foto: Facebook @FC Corvinul 1921 Hunedoara

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 12 July 2024

Corvinul a câștigat cu Paksi, scor 4-0, în prima manșă din turul 1 preliminar al Europa League. Dacă se va califica în turul doi, echipa hunedoreană o va întâlni pe Rijeka, locul doi în campionatul Croației sezonul trecut.

  • Returul Corvinul - Paksi are loc peste o săptămână, pe 18 iulie, de la ora 21:00, la Sibiu.

Presa din Croația a jubilat după ce a văzut rezultatul din meciul Corvinului, care e la un pas de turul doi preliminar din Europa League.

Prima manșă dintre Corvinul și Rijeka ar avea loc pe 25 iulie, în România, iar returul s-ar disputa o săptămână mai târziu (1 august), în Croația.

Croații jubilează după victoria Corvinului din Europa League

„Vești grozave pentru Rijeka: în turul doi preliminar al Europa League va juca împotriva unei echipe de liga a doua. Jucătorii de la Rijeka vor avea aproape sigur ca adversară formația românească Corvinul din Hunedoara în turul doi preliminar din Europa League”, au scris cei de la vecernji.hr.

Apoi, jurnaliștii croați au intrat în detalii despre meciul câștigat de Corvinul cu Paksi, vicecampioana Ungariei și câștigătoarea Cupei în sezonul trecut.

„Corvinul i-a învins cu 4-0 (2-0) pe maghiarii de la Paksi în primul meci din turul 1 preliminar al Europa League, ca oaspete, așa că returul de peste o săptămână ar trebui să fie o formalitate.

Primul gol din meci a fost marcat de Buș (9), în timp ce restul de trei au fost înscrise de Lupu (45+2, 86, 90+3). O informație interesantă: Corvinul joacă în liga a doua din România”, au mai scris jurnaliștii croați.

Rijeka e calificată direct în turul doi preliminar din Europa League, nu a avut nevoie să joace în primul datorită coeficientului european al campionatului croat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.