Stiri extrasport

Soţia româncă a lui Piero Ferrari a dezvăluit un secret din căsnicia cu miliardarul: „N-am voie să fac asta”

+51 Foto
Romina Gingașu și Piero Ferrari

Articol de Andra Mocanu  —  Friday, 12 July 2024

Romina Gingașu, soția româncă a lui Piero Ferrari (79 de ani), a dezvăluit ce nu are voie să facă de când e căsătorită cu miliardarul italian.

Unul dintre moștenitorii imperiului Ferrari i-a interzis soției lui să conducă mașinile celebre pe care le deține. Tocmai din acest motiv, Romina Gingașu merge întotdeauna cu șofer personal.

Romina Gingașu: „Nu am voie să mă ating de mașinile Ferrari”

„Eu nu am voie să-i ating vreun Ferrari. Dacă zgârii un Ferrari, atunci scade valoarea mașinii. De ce? Pentru că valoarea unui Ferrari ține de vopseaua originală. Așa că, noi, femeile, nu ne atingem de chestiile bărbaților.

Eu merg doar cu șofer. Dar să știți că nu prea merg cu Ferrari. Noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrariul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”, a declarat Romina Gingașu, la Pro TV.

Romina Gingașu e soția lui Piero Ferrari din 2021

Romina l-a cunoscut pe Piero Ferrari pe când lucra la o companie de avioane. Cei doi s-au întâlnit în 2017, iar în 2021 s-au căsătorit, în Capri.

„Păi, lucram pentru Bombardier (n.r. producător canadian de avioane de afaceri) și încercam să îi vând un avion privat lui Piero Ferrari, el m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape șase luni. Apoi, m-a invitat la o cină, eram amândoi singuri și am decis să construim o viață împreună”, a spus Romina despre relația cu soțul ei, cu 45 de ani mai în vârstă.

Piero Ferrari deține 13% din acțiunile companiei italiene de automobile și e șeful echipei de Formula 1. El are o avere estimată de 8,7 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.