Liga 1

FCSB îl vrea pe fostul căpitan din Superliga! Gigi Becali recunoaște: „Negociem”

Baeten, în albastru, într-un meci cu Dinamo, foto: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 12 iulie 2024

FCSB negociază cu FCU Craiova pentru transferul lui William Baeten (27 de ani), extremă dreapta.

FCU Craiova a vrut să-l dea pe Baeten la CFR Cluj, Adrian Mititelu chiar a declarat că s-a înțeles cu Nelu Varga, patronul ardelenilor, pentru un împrumut al jucătorului în Gruia. Doar că negocierile au stagnat, iar Gigi Becali a intrat pe fir.

Unul dintre preferații patronului de la FCSB încă din finalul sezonului trecut, William Baeten poate ajunge la bucureșteni în cele din urmă, potrivit fanatik. Belgianul e unul dintre preferații lui Becali încă din finalul sezonului trecut, patronul roș-albaștrilor și-a manifestat interesul pentru mijlocașul dreapta.

Dacă ajunge la FCSB, Baeten se va duela pe post cu Marius Ștefănescu, abia sosit și el în lotul lui Charalambous.

William Baeten: 6 goluri și 3 assist-uri sezonul trecut de Superliga

Baeten a fost căpitan la FCU Craiova pe finalul sezonului trecut și unul dintre cei mai importanți jucători. A marcat 6 goluri și a dat 3 assist-uri pentru olteni în sezonul trecut de Superliga.

Nu a fost suficient, iar FCU Craiova a retrogradat. Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, a vrut să scape de salariul lui Baeten în acest sezon și să-l dea împrumut sezonul viitor. Acesta ar fi urmat să prelungească cu juveții, pentru că îi expiră contractul în 2025, să plece împrumut, iar apoi să revină, în vara anului viitor.

Acum, Mititelu negociază direct cu Becali pentru un transfer, după cum a declarat chiar patronul campioanei României.

„Încă negociem pentru Baeten. Sper să ne înțelegem”, a declarat Gigi Becali.

William Baeten/ Foto: Facebook FCU Craiova

Salariul lui William Baeten la FCU Craiova

Din informațiile GSP, Baeten are un salariu uriaș la FCU Craiova, 16.000 de euro lunar. Tocmai din acest motiv, Mititelu nu a vrut să suporte costurile cu belgianul în timp ce echipa e în Liga 2.

Baeten a ajuns la FCU Craiova în 2020, gratis, când era cotat la doar 150.000 de euro. În acest moment, belgianul e evaluat la 550.000 de euro pe Transfermarkt.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.