Liga 1

Sfârșit de eră la Dinamo » I-au anunțat plecarea: „Mai mult decât o mulțumire”

Dinamo se pregătește pentru un nou sezon

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 12 iulie 2024

Dinamo schimbă ofițerul de presă. Ionel „Johnny” Culina va înceta activitatea în această funcție, după 24 de ani și jumătate în care a reprezentat clubul în relația cu presa.

Dinamo mută și la nivel administrativ, înainte de a disputa primul meci din acest sezon. Clubul alb-roșu a anunțat în această seară despărțirea de cel care i-a fost ofițer de presă în acest secol.

Dinamo nu a anunțat și cine-i va lua locul lui Ionel Culina. Recent, și la Rapid a avut loc o astfel de schimbare, ofițerul de presă fiind înlocuit.

Mesajul lui Dinamo la despărțirea de ofițerul de presă

Mai mult decât o mulțumire pentru Ionel "Johnny" CULINA

În fotbal, cel mai des și pentru cât mai mult timp rămân în amintirea suporterilor jucătorii, protagoniștii din iarbă. Cei mai în vârstă, dar și cei care au auzit de ei doar din povești, încă își iau tricouri cu etichetă, ca să le personalizeze cu nume mai puțin noi pe spate, precum DĂNCIULESCU, NICULESCU și BRATU.

În birouri, pornind de la Ștefan cel Mare, trecând pe la Rin și până la Piața Victoriei, Culina este un nume de legendă, purtat în suflet de toți cei care i-au fost colegi.

Cu instinctul primordial al dinamovistului de a produce doar calitate, Johnny termină astăzi activitatea în cadrul clubului nostru.

24 de ani și jumătate a petrecut Johnny la Dinamo, timp în care a evoluat în sala de conferință de la Săftica, la birouri, pe stadioane mai mari și mai mici. A luat loc lângă unicul Cătălin Hîldan în autocarul clubului, în anul 2000, și i-a urat "La mulți ani!" lui Costin Amzăr, în 2024. A bifat Dinamo TV, Ora de Dinamo, revista Dinamo și deține titlul de "jucătorul" cu cele mai multe apariții în sacoul alb-roșu.

Clubul îi urează succes în carieră lui Ionel Culina, doar ca formă de încheiere a acestui mesaj, căci Johnny nu caută succes, Johnny îl produce.

Ionel „Johnny” Culina // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.