Euro 2024

Ce promite Declan Rice că va face pentru prima dată-n viață, dacă Anglia câștigă Euro: „Probabil mă voi ține de nas”

+42 Foto
Declan Rice // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 12 July 2024

Declan Rice (25 de ani) promite că va bea pentru prima dată în viață o halbă de bere, în cazul în care Anglia va cuceri Euro 2024.

Declan Rice, mijlocaș defensiv care aparține de Arsenal, este una dintre piesele de bază în echipa națională a Angliei.

Rice a fost integralist în toate cele 6 meciuri disputate de reprezentativa din Insulă la acest Campionat European, urmând a juca un rol important și în ultimul act, meciul cu Spania de duminică, ora 22:00.

Pentru englezi, meciul prezintă o importanță colosală. Ei nu au mai câștigat un turneu major din 1966, când ridicau Cupa Mondială, iar Campionatul European nu l-au cucerit niciodată!

Declan Rice promite că va consuma în premieră o bere cu alcool, în caz că Anglia câștigă Euro 2024

În cazul în care „The Three Lions” se vor impune, Declan Rice va avea parte de o premieră. El a anunțat că va consuma pentru prima dată în viață o bere „curată”, o halbă de bere cu alcool.

Rice făcuse aceeași promisiune și în 2021, înainte ca Anglia să piardă finala Euro 2020 cu Italia.

„Îmi amintesc că am spus-o și înaintea acelei finale. De atunci am băut o bere, dar era amestecată cu puțină limonadă. Dacă vom câștiga acum, voi consuma o bere ca lumea. Probabil mă voi ține de nas, pentru că urăsc mirosul”, a spus acum Rice, conform talkSPORT.

În 2022, Rice vorbise pe larg despre reticența de a consuma alcool, în particular bere: „Gustul și mirosul nu sunt pentru mine. L-am văzut pe tata după câteva beri... nu vreau să ajung așa!”.

Declan Rice este unul dintre cei mai importanți fotbaliști englezi în prezent, cumpărat de Arsenal în vara lui 2023 cu 116 milioane de euro.

La doar 25 de ani, Rice se laudă cu 57 de meciuri și 3 goluri la prima reprezentativă a Angliei. Înainte să ajungă la Arsenal, a evoluat la seniori exclusiv pentru West Ham.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.