Liga 1

Și adversarii și-au scos pălăria în fața lui Mitriță: „A schimbat total jocul!”

+10 Foto
Alexandru Mitriță // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 12 July 2024

Alexandru Mitriță, 29 de ani, a intrat abia în minutul 60 al meciului dintre Hermannstadt și Universitatea Craiova, lăsarea lui pe bancă fiind, din primele informații, un soi de protest al oltenilor față de neînțelegerile cu FRF # Atât Cătălin Căbuz, portarul sibienilor, cât și fostul mare internațional Ilie Dumitrescu simt că jocul s-a schimbat odată cu introducerea mijlocașului lateral.

Alexandru Mitriță a început ca rezervă meciul de la Sibiu, din prima rundă a sezonului de campionat. El a fost aruncat în luptă în minutul 60, iar impactul a fost imediat.

Oltenii au dominat categoric partea a doua, în care au avut un total de 12 ocazii, 8 șuturi pe poartă și o posesie de 66%. Portarul Cătălin Căbuz, cel mai bun om al sibienilor, dar și fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu simt că Mitriță au adus un mare plus în jocul juveților.

Până și adversarii și-au scos pălăria: „Când a intrat Mitriță s-a schimbat total jocul!”

„Au jucători cu calitate, când a intrat Mitriță s-a schimbat total jocul. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa și până la urmă să luăm un punct.

A fost greu, dar eu zic că am stat bine defensiv, tactic. Am alergat toți, ne-am dat toți viața în această seară și până la urmă ne-a răsplătit Dumnezeu cu un punct”, a comentat Căbuz la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Prezent în studioul televiziunii, Ilie Dumitrescu a comentat în aceeași notă:

„Nedrept rezultat, repriză a doua foarte bună a echipei lui Costel Gâlcă. Mitriță a avut 3 situații importante de gol, dacă se materializa măcar una...

Mitriță a venit foarte bine. Aste este Craiova, echipă cu pretenții de titlu. Când își vor intra în ritm, văd potențialul. Plus că a lipsit Bancu pentru faza ofensivă”.

Eram și înainte foarte concentrat, încerc să-mi fac treaba cât mai bine la fiecare meci. Mă bucur că am început foarte bine campionatul, sper să o țin la fel.

- Cătălin Căbuz, portar Hermannstadt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.