Liga Campionilor

Cine transmite FCSB - Virtus, returul din primul tur al Ligii Campionilor » Meciul nu va fi la TV

+41 Foto
Virtus - FCSB, în primul tur al Ligii Campionilor / foto: Ionuț Iordache

Articol de David Marinescu  —  marți, 16 iulie 2024

Partida retur din primul tur preliminar al Champions League dintre FCSB și Virtus Acquaviva va avea loc marți, 16 iulie, de la ora 20:30, fiind transmisă în exclusivitate pe platforma Voyo.

În tur, în micuța enclavă din Italia, roș-albaștrii s-au impus cu un neverosimil 7-1. Darius Olaru a reușit „hat-trick”-ul, în timp ce Daniel Popa și David Miculescu au semnat câte o „doppietta”.

Cine transmite FCSB - Virtus

În turul doi al celei mai titrate competiții inter-cluburi din lume, Champions League, campioana en-titre va da peste Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel.

Până la returul cu Virtus, campioana din San Marino, care va fi transmis doar pe Voyo, deloc la TV, FCSB e pe cai mari pe piața transferurilor. William Baeten a fost prezentat oficial de campioană, iar mutarea lui Arnold Garita s-ar putea materializa și ea în orele următoare.

Roș-albaștrii au rezolvat în proporție de 99,99% calificarea, după ce s-au impus în tur, în San Marino, cu un categoric 7-1.

formalitate pentru FCSB, este de așteptat ca Elias Charalambous să menajeze majoritatea titularilor, în special fotbaliști importanți precum Darius Olaru, Risto Radunovic, Adrian Șut sau Siyabonga Ngezana.

Pe lângă succesul la scor cu Virtus, FCSB și-a mai trecut în cont și o altă victorie, cea prin care și-a adjudecat Supercupa României în fața revelației Corvinul Hunedoara, scor 3-0. David Miculescu, Marius Ștefănescu și Luis Phelipe au marcat cu „echipa de sub furnale”. A urmat apoi remiza neconcludentă cu Universitatea Cluj, 1-1, în runda inaugurală din Superligă.

+41 Foto
Virtus - FCSB, în primul tur al Ligii Campionilor / foto: Ionuț Iordache
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.