Altele

Un OZN prinde contur în România! Imagini FABULOASE cu sala polivalentă de 25 de milioane de euro

+14 Foto
Imagini FABULOASE cu sala polivalentă de 25 de milioane de euro

Articol de Andrei Crăiţoiu, Romeo Ene  —  sâmbătă, 13 iulie 2024

După sala polivalentă din Brașov, care va fi gata în 2025, o nouă clădire modernă se construiește în acest moment tot în provincie, la Tulcea.

Proiectul grandios din Tulcea are termen de finalizare tot în 2025, iar construcția pentru noua „bijuterie” din oraș a intrat pe ultima sută de metri.

FOTO. Acoperiș de 600 de tone la sala polivalentă din Tulcea

Deși e cod roșu de caniculă în toată țara, la Tulcea se muncește la intensitate maximă pentru terminarea unei săli polivalente de top.

Peste 95% din impresionanta structură metalică a acoperișului, ce cântărește 600 de tone, a fost deja montată, iar în acest moment se lucrează intens atât la montajul fațadei metalice, cât și la compartimentele interioare și la instalațiile necesare viitoarei săli.

4.670 de locuri și o investiție de 25 de milioane de euro

„După finalizarea lucrărilor sala va beneficia de un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori cu o capacitate de până la 4.670 de locuri, un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, parcare subterană, vestiare pentru echipe și oficiali, spații pentru presă și sală de conferințe”, anunță constructorul.

Investiția are o valoare de 120 de milioane de lei. Lucrările au început pe 31 martie 2022. “Privită din orice unghi, noua Sală Polivalentă este absolut spectaculoasă! Construim pentru viitorii campioni ai României!” a fost mesajul lui Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.