Liga 2

Mititelu are un nou plan: „Ne recuperăm sigla și palmaresul, facem o fuziune”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 13 iulie 2024

Adrian Mititelu (56 de ani), patronul celor de la FCU Craiova, a făcut un anunț neprevăzut după meciul de pregătire al echipei sale cu CSM Slatina.

Conform lui Mititelu, FCU Craiova are un culoar să se întoarcă în forță.

VIDEO. Adrian Mititelu, despre fuziunea de la Craiova: „Opinez că în maxim 2 ani”

„Persoanele care au votat excluderea Universității în 20 iulie 2011 nu aveau mandat legal. Se fac 13 ani de atunci, sper să fie cu ghinion pentru ele. Nu aveau niciun drept. Sper să fie cu ghinion pentru inculpați.

Va fi o premieră. Regulamentul prin care Federația a motivat declararea liberă de jucători e nulă. Revenirea Fotbal Club Universitatea în competiție e ireversibilă. Noi avem în vedere revizuirea dosarului penal intrării în faliment a clubului Universitatea Craiova.

Opinez că în maxim 2 ani de zile Fotbal Club Universitatea va reveni din faliment și planul este să fuzionăm cu actuala FCU, continuatoarea. Să ne recuperăm tot. Sigla și palmaresul până în 1991. Decizia Înaltei Curți ne ajută pe toate planurile. Nu poți pretinde vreun drept în ceea ce privește calitatea de Club Sportiv dacă nu ești înscris în registru.

Clubul domnnului Rotaru joacă în competiție doar pentru că vor unii. Nu este membru afiliat. CSU e o echipă foarte bună din punct de vedere sportiv, dar joacă ilegal în Liga 1. Nu este membru afiliat. N-are nicio legătură cu numele Universitatea. Toate astea se vor rezolva în următoarele 18-24 luni. Toate actele sunt în favoarea noastră.”, a declarat Adrian Mititelu, pentru pagina de Facebook a celor de la FCU Craiova.

Am păstrat jumătate din drepturile economice. Practic, am făcut o afacere bună, chiar dacă suma de transfer nu e pe măsura așteptărilor noastre și valorii lui Baeten. Chiar dacă pe termen scurt am pierdut, eu zic că pe termen lung vom câștiga. Am înțeles că mâine pleacă la București. Chiar dacă va îmbrăca tricoul FCSB, în mentalul tuturor se știe că e jucător venit de la FC U

- Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.