Liga 2

S-a aflat acum! Gigi Becali l-a vrut la FCSB, dar jucătorul a ajuns la altă echipă din Superliga!

Gigi Becali

Articol de Tudor Belivacă   —  sâmbătă, 13 iulie 2024

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a dezvăluit că Vladislav Blănuță (22 de ani), jucătorul pe care l-a împrumutat ieri la Universitatea Cluj, a avut multiple oferte, inclusiv Gigi Becali l-a vrut la FCSB.

Patronul oltenilor a considerat că transferul său în Cluj este benefic pentru cariera fotbalistului, deși a avut oferte din Ungaria, Cehia și de la campioana României, FCSB.

Vladislav Blănuță

Adrian Mititelu: „Am avut o discuție cu patronul de la FCSB”


„Blănuță a fost dorit de cel puțin 5-6 echipe din Liga 1 și l-am împrumutat un an la Universitatea Cluj pentru că am considerat că acolo este cel mai bun loc pentru el în acest moment, deși a fost o ofertă de cumpărare și din Cehia, dar nu a fost ce ne doream noi. A fost o propunere interesantă și din Ungaria.

Este o propunere și din Liga 1, din România. Este în atenția FCSB-ului, care și-a manifestat dorința de a-l lua, dar am zis că nu este momentul să plece acolo și că e mai bine la Cluj. Am avut o discuție cu patronul FCSB.

E și în atenția unei echipe importante din Cehia, chiar foarte importantă. Eu consider că este un nouar cum rar apare în fotbal și că în următorul an va demonstra că este un jucător cu calități deosebite și are o perspectivă uriașă”, a declarat Adrian Mititelu într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a clubului.

Mititelu a confirmat transferul lui Baeten la FCSB. Clubul a făcut anunțul oficial ulterior


După ce patronul oltenilor a anunțat că Baeten va părăsi echipa, clubul a trimis un comunicat oficial. Mititelu a declarat că jucătorul belgian va ajunge mâine la București.

„Cu Baeten ne-am înțeles cu FCSB, am semnat, lucrurile sunt clare, ne despărțim de el, dar era inevitabilă această despărțire. Este un jucător de mare valoare și mare caracter. A stat 4 ani la noi, se confundă cu a doua eră la FCU. A participat într-un mod semnificativ la renașterea clubului. Eu sunt atașat sentimental de el ca și de Bauza. Merita să facă un pas înainte, la FCSB are alte oportunități, sunt convins că va ajunge la un club mare.

Am păstrat jumătate din drepturile economice. Practic, am făcut o afacere bună, chiar dacă suma de transfer nu e pe măsura așteptărilor noastre și valorii lui”, a declarat Mititelu în cadrul aceluiași interviu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.