Liga 1

William Baeten, primul mesaj după transferul la FCSB: „Sunt foarte recunoscător pentru oportunitate”

Extrema dreaptă William Baeten (27 de ani) a oferit o primă reacție, după ce s-a despărțit oficial de FCU Craiova. Belgianul urmează să fie prezentat de cei de la FCSB.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 13 iulie 2024

Extrema dreaptă William Baeten (27 de ani) a oferit o primă reacție, după ce s-a despărțit oficial de FCU Craiova. Belgianul urmează să fie prezentat de cei de la FCSB.

William Baeten se desparte de FCU Craiova, după de a îmbrăcat tricoul „juveților” în ultimele 4 sezoane. În acești ani, fotbalistul a strâns 128 de meciuri, 20 de goluri și 15 pase decisive în tricoul echipei finanțate de Adrian Mititelu.

Pe contul oficial de Facebook al echipei din Bănie a apărut un filmuleț cu fotbalistul belgian, în care acesta și-a luat rămas bun de la suporterii echipei din Bănie.

William Baeten, mesaj după ce s-a transferat de la FCU Craiova la FCSB: „Acum 4 ani am venit aici ca un băiat, iar acum plec ca un bărbat”

„Salut, tuturor. Sunt William. Vreau să vă anunț că povestea mea la FC U Craiova a ajuns la sfârșit. Acum 4 ani am venit aici ca un băiat, iar acum plec ca un bărbat. Sunt foarte recunoscător pentru oportunitatea pe care am primit-o, să fac parte din echipa FCU. 

Sunt foarte recunoscător tuturor, colegilor, staff-ului, conducerii, tuturor celor care au fost parte din familie. Încă de la început m-am simțit bine primit. Vreau să le mulțumesc și suporterilor care ne-au împins de la spate și care m-au susținut în acești 4 ani frumoși. 

Unul dintre cele mai frumoase momente ale mele la FC U Craiova a fost promovarea în prima ligă și fără niciun dubiu, îi voi vedea înapoi în prima ligă anul viitor. Din păcate, am avut un sezon ghinionist, dar fără dubiu, echipa va promova din nou.

Voi fi mereu alături de ei și nu îi voi uita niciodată. Vreau să îi văd înapoi în prima ligă. Le doresc mult noroc. Toți sunt în inima mea pentru totdeauna”, a spus William Baeten.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.