Liga 1

Bernd Storck, despre cea mai importantă măsură luată în vară la Sepsi: „Clubul nu poate supraviețui”

+49 Foto
Bernd Storck / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 13 iulie 2024

Bernd Storck (61 de ani), antrenorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a arătat nemulțumit de jocul elevilor săi cu Politehnica Iași, chiar dacă echipa sa a învins cu 1-0 în prima etapă din noul sezon al Superligii.

Antrenorul german și-ar fi dorit ca Sepsi să își creeze mai multe ocazii de a marca. Mai mult decât atât, Storck a subliniat că Poli Iași a avut mai multe șanse de a puncta, iar gruparea sa a avut noroc, deoarece partida s-ar fi putut termina la egalitate.

+49 Foto
Sepsi - Poli Iași/ foto: Bogdan Bălaș

Bernd Storck, critic față de elevii săi după Sepsi – Poli Iași 1-0

„Nu sunt mulțumit de jocul pe care l-am făcut. A fost un joc dificil. Am controlat jocul, dar nu am avut ocazii foarte clare de a marca. Când totuși am fi putut să înscriem, am ratat șansa de a marca golul al doilea, iar când se întâmplă acest lucru îi dai încredere adversarului.

Cei de la Poli Iași au avut multe situații de a marca, am fost norocoși. Putea fi chiar un rezultat de egalitate. 

Jucătorii au dat totul, dar se poate mai bine. Acesta a fost primul joc după vacanță, era normal să fie greu. Avem un sezon bun de campionat”, a declarat Bernd Storck, la finalul partidei, conform digisport.ro.

A acceptat plecarea lui Marius Ștefănescu la FCSB

El a comentat și transferul lui Marius Ștefănescu, cel mai important jucător al lui Sepsi din ultimii ani, la campioana României, FCSB. Tehnicianul german a admis că patronul Laszlo Dioszegi nu putea să refuze oferta de 1,3 milioane de euro venită dinspre roș-albaștri.

„Clubul a primit o ofertă bună din punct de vedere financiar pentru Marius Ștefănescu și trebuia să zicem «DA». Fără bani, clubul nu poate supraviețui”, a adăugat Storck.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins Politehnica Iași, scor 1-0, în prima etapă a Superligii. Golul lui Cosmin Matei din minutul 23, a 40-a reușită în primul eșalon pentru decarul covăsnenilor, a decis soarta celor trei puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.