Liga 1

Alexandru Cîmpanu: „A fost crunt de cald, am rămas fără aer” » Mesaj dur către Universitatea Craiova

+62 Foto
Alexandru Cîmpanu (numărul 77), îmbrățișat de colegii săi după ce a marcat golul egalizator cu Rapid / Foto: UTA (Facebook)

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 13 iulie 2024

Alexandru Cîmpanu (23 de ani), aripa dreaptă a celor de la UTA, și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că meciul arădenilor de pe teren propriu cu Rapid, terminat la egalitate, scor 1-1, s-a disputat în condiții caniculare.

Marcatorul golului egalizator al „Bătrânei Doamne” din minutul 60 a recunoscut că a solicitat să fie schimbat de pe teren de Mircea Rednic, spre finalul partidei, deoarece simțea că se sufocă și că nu își mai poate ajuta coechipierii. Cîmpanu a fost înlocuit cu Cornel Râpă în minutul 86.

Alexandru Cîmpanu, tăios la finalul partidei UTA – Rapid 1-1

Alexandru Cîmpanu a vorbit, de asemenea, și despre fosta sa echipă, Universitatea Craiova. El a spus că își dorește „să le dea peste nas” celor care l-au criticat și nu au avut încredere în el.

„Suntem și sub presiune. A fost crunt de cald. Am rămas fără aer, de aceea am cerut și schimbare. Am zis să nu fac act de prezență pe teren, simțeam că mă sufoc.

M-am integrat la UTA, mă simt foarte bine. Probabil că la Craiova nu am dat randament când mi s-a dat șansa. Am fost criticat și judecat de multă lume și aș vrea să le dau peste nas celor care n-au avut încredere în mine”, a declarat Alexandru Cîmpanu, la finalul partidei, la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport.

UTA Arad și Rapid au remizat cu scorul de 1-1 în etapa inaugurală a noului sezon de Superliga. Chiar dacă giuleștenii au deschis scorul prin Braun (în minutul 23), echipa lui Mircea Rednic a egalat prin golul marcat de Cîmpanu (în minutul 60), aflat la debut în tricoul „Bătrânei Doamne”.

La meci temperatura a fost de peste 40 de grade la nivelul gazonului, după cum au constatat reporterii GSP, George Nistor și Ionuț Iordache, prezenți pe stadionul din Arad.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.