Stiri extrasport

Ianis Hagi, detaliu despre nunta cu Elena: „Nu se face fără hlambură”

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 13 iulie 2024

Ianis Hagi (25 de ani), mijlocașul lui Rangers, a vorbit despre nunta cu Elena, care va avea loc duminică, 14 iulie.

Ianis și Elena au avut cununia civilă în decembrie 2023, iar acum se vor cununa religios. Apoi, va urma o petrecere, unde Ianis Hagi a anunțat că va dansa cu hlambura, un steag specific machidonesc, care se folosește la nunți. „Nu se face nuntă fără hlambură”, a declarat Ianis Hagi pentru Antena 3.

Ianis Hagi, declarații despre nunta cu Elena

„Ne simțim pregătiți, însă, în același timp, n-am mai trăit așa ceva, deci o să vedem, probabil în ziua respectivă, minut cu minut. O să-l trăim destul de intens și ne vom adapta.

Suntem destul de deschiși la orice, am trecut prin multe împreună, o să trecem cu bine. Plus, avem familiile lângă noi. Ne ajută și ne-au ajutat până acum extrem de mult. Cu siguranță ne vor ajuta și duminică”, a declarat Ianis Hagi pentru sursa citată.

Apoi, internaționalul român a vorbit despre tradițiile pe care le va respecta la nuntă: „În primul rând la noi nunta nu se face fără Hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea. Noi îl facem din partea bărbatului, din partea băiatului.

Se face hlambura cu o zi înainte, se adună doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura, steagul. Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi, cred că este și moștenirea nașilor din partea părinților mei.

Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie”

Gigi Becali, cu hlambura în mână, la o nuntă machidonească

Pot spune că încă din momentul în care ne-am întâlnit am simțit că ne cunoaștem dintotdeauna. Am știut că este sufletul meu pereche, dar am lăsat timpul să decidă, referitor la relația noastră.

- Elena Hagi, soția lui Ianis

Galerie foto. Imagini de la cununia civilă a lui Ianis Hagi cu Elena

+29 Foto
Captură Orange Sport
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.