Liga 1

Elias Charalambous, dur la conferință: „Nu există scuze”

Elias Charalambous/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Remus Dinu, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 14 iulie 2024

Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, a avut un discurs fără menajamente după egalul cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din Superliga.

Tehnicianul echipei roș-albastre nu le-a găsit scuze elevilor lui și a criticat jocul prestat în compania ardelenilor. În schimb, i-a luat apărarea lui Marius Ștefănescu, criticat de Gigi Becali.

Elias Charalambous, după FCSB - U Cluj: „Nu există scuze”

„Știm că putem juca mult mai bine, mai rapid. Știam că U Cluj va juca pe contraatac. Am pierdut mingile prea ușor, de obicei nu facem asta. Avem meciuri la 3-4 zile, nu avem timp să reglăm multe lucruri. Chiricheș nu a jucat pentru că avem 23 de jucători și trebuie să aleg. Nu a avut nicio problemă fizică.

Dacă a fost greu pentru jucătorii mei pe temperatura asta, a fost greu și pentru adversari. Nu e nicio scuză, trebuia să jucăm mai bine”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Ștefănescu poate face multe lucruri, poate juca aproape de tușă, poate să intre în interior. La Sepsi, el juca mai aproape de atacant, în general. Eu sunt mulțumit de el. Dă totul zilnic la antrenament, poate că nu a fost într-o formă bună în acest meci.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.