Liga 1

Mutare neașteptată la FCSB » Gigi Becali vrea să aducă un atacant din Serie A

+37 Foto
David Ankeye, în partida cu Lazio. Sursă foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 14 iulie 2024

Gigi Becali vrea să îl aducă pe David Ankeye (22 ani) la FCSB, sub formă de împrumut, nigerianul fiind sub contract cu Genoa.

În prima etapă a Superligii, campioana en-titre a remizat cu Universitatea Cluj, scor 1-1. Alexandru Musi a marcat pentru trupa roș-albastră, Dan Nistor a egalat din penalty pentru „studenți”. Imediat după partidă, Gigi Becali a anunțat înregimentarea unui nou atacant la FCSB.

FCSB îl vrea pe David Ankeye

Ankeye este o țintă mai veche a latifundiarului din Pipera, fiind dorit și în perioada de mercato invernal în angrenajul roș-albastru, pe când evolua la Sheriff Tiraspol. Gigi Becali nu a vrut să achite suma cerută de formația din Transnistria, iar acesta a ajuns la Genoa.

Acum se pare că acesta poate ajunge, în cele din urmă, la FCSB, însă sub formă de împrumut, anunță fanatik.

Ankeye nu a reușit să se acomodeze în Serie A, la Genoa. A jucat 42 minute în șase partide, nereușind vreun gol sau pasă decisivă. În jumătatea de sezon petrecută la Sheriff, a reușit opt goluri, dintre care 3 în Europa League. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Espoir Sportif de Hammam și Hammarby.

Acesta are 1.91 metri și este cotat, conform site-ului de specialitate transfermarkt, la 2 milioane de euro.

Ce declara Gigi Becali aseară

Trebuie să mai aduc neapărat un atacant. Lui Musi nu am ce să îi reproșez, a jucat bine, nu doar că a dat golul. Dar trebuie un atacant. Băluță nu mai e ca anul trecut.

Îmi ziceau că la antrenament e bombă, dar nu mai e nici ca anul trecut”, declara Gigi Becali aseară, imediat după ultimul fluier al partidei cu U Cluj, la Fotbal Club, emisiune realizată de Digi Sport.

+37 Foto
FCSB - U Cluj, imagini din timpul partidei/ foto: Raed Krishan (GSP)

Pentru FCSB, urmează returul din primul tur preliminar de Champions League cu Virtus. În tur, roș-albaștrii s-au impus cu 7-1. Partida va avea loc marți, de la ora 20:30, pe Stadionul Steaua, fiind transmisă liveTEXT de GSP.ro și de Voyo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.