Liga 1

La Rapid n-a înscris un sezon întreg, la Dinamo i-au trebuit 14 minute! Supergol al lui Cîrjan în Gruia

+15 Foto
După ce a înscris, Cătălin Cîrjan a fost sărutat părintește de Florentin Petre // foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 14 iulie 2024

Cătălin Cîrjan (21 de ani) a avut nevoie de numai 14 minute de joc pentru a marca primul lui gol la Dinamo, în meciul cu CFR Cluj din prima etapă a Superligii. La Rapid, în întreg sezonul precedent, nu a punctat deloc!

Mijlocaș central, Cătălin Cîrjan se anunța a fi o mare speranță a fotbalului românesc, fiind transferat de Arsenal în vara lui 2019, dar o serie de accidentări grave i-au încetinit ascensiunea.

În sezonul 2023-2024, Cîrjan a fost împrumutat de Arsenal la Rapid, însă nu a reușit să-și lase amprenta în Giulești. Titular în primele etape, mijlocașul ofensiv nu prea a mai jucat ulterior, încheind sezonul cu numai 19 apariții, fără gol, doar cu o pasă decisivă.

În vară, Arsenal l-a pus pe liber pe Cîrjan. Dinamo s-a mișcat bine și i-a obținut semnătura promițătorului mijlocaș, oferindu-i și numărul 10.

Cătălin Cîrjan a înscris pentru Dinamo după numai 14 minute de joc. La Rapid nu a marcat deloc!

În această seară, la primul lui meci oficial la Dinamo, în Gruia, Cîrjan a demonstrat că are aptitudini de număr 10, de veritabil decar. În minutul 14, a înscris un supergol, după un sezon întreg la Rapid în care nu și-a trecut numele pe tabelă!

Servit de Abdallah, Cîrjan l-a depășit pe Anton Kresic cu o atingere elegantă, din prima, cu vârful, trecându-i mingea printre picioare croatului. Kresic a încercat să se țină după el, dar a căzut la pământ!

+15 Foto
Golul lui Cîrjan în CFR Cluj - Dinamo

Recitalul lui Cîrjan a continuat, pentru că finalizarea a fost tot de mare clasă, lob peste Răzvan Sava, care ieșise în întâmpinarea lui.

+15 Foto
Golul lui Cîrjan în CFR Cluj - Dinamo

A fost primul gol al sezonului al acestui „new Dinamo”. Față de formula utilizată de alb-roșii în ultima parte a sezonului precedent, astăzi și-au făcut loc 3 nume noi în echipa de start: Kennedy Boateng, Raul Opruț și Cătălin Cîrjan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.