Liga 1

MM Stoica, plin de nervi în direct după ce a urmărit CFR - Dinamo: „Ăsta nu e fotbal”

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 14 iulie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a vorbit despre canicula pe care se joacă meciurile din Superliga, imediat după victoria celor de la CFR Cluj cu Dinamo, scor 3-2.

La startul partidei din Gruia, la nivelul gazonului erau 40 de grade. Jucătorii au fost vizibil afectați, Dennis Politic avea tricoul leoarcă la pauza meciului de la Cluj.

+52 Foto
CFR Cluj - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Iar Mihai Stoica, care a urmărit FCSB - U Cluj de pe stadion, a venit cu o soluție. Să nu mai existe pauza de iarnă din Liga 1 și campionatul să înceapă mai târziu.

MM Stoica: „Trebuie făcut ceva, ăsta nu e fotbal”

„Trebuie făcut ceva, să fim inteligenți, să nu riscăm viețile oamenilor. Eu nu puteam să respir la meci, în Ghencea. Oamenii ăștia trebuie să alerge. Să se joace iarna. S-a putut juca toată iarna, mai bine se joacă pe terenuri înghețate. Ăsta nu e fotbal. Hai să venim cu altceva. Să facem niște saune mari și să jucăm în saune.

Să jucăm iarna! Joacă acum Anglia? Lasă că au două etape mai puțin, au mai multe cupe și joacă mai multe meciuri. Nu te ajută cu nimic pauzele de hidratare”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.