Liga 1

Panduru, impresionat după CFR Cluj - Dinamo: „De mare clasă, excepțional”

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 14 iulie 2024

Basarab Panduru, fostul internațional, a fost impresionat de golul marcat de Cătălin Cîrjan pentru Dinamo, în meciul cu CFR Cluj, scor 2-3.

Dinamo a condus cu 2-0 în Gruia, dar a pierdut. Însă unul dintre remarcații din tabăra bucureștenilor a fost Cîrjan, care a deschis scorul cu un gol superb în minutul 14. Mijlocașul ofensiv a preluat pe lângă Kresic, apoi l-a învins pe Sava cu o scăriță.

+52 Foto
CFR Cluj - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Panduru, despre execuția lui Cîrjan: „Excepțional”

„De mare clasă, mi-a plăcut golul. Și cum a căzut Kresic, cu capul în iarbă. El așa vrea să facă. Și finalizarea este excepțională. Bravo lui, frumos golul. Chiar mi-a plăcut. Va juca mult mai mult decât la Rapid pentru că nu are concurență”, a declarat Mihai Sotica, la prima Sport.

Cîrjan a marcat primul lui gol la Dinamo chiar la debutul în alb-roșu. Cătălin a înscris primul gol în carieră în campionatul României. El se află la al doilea sezon în Liga 1, după ce în stagiunea trecută a evoluat la Rapid, împrumutat de la Arsenal.

La Dinamo a ajuns gratis și a semnat pe 3 ani, după rezilierea contractului cu londonezii.

Panduru critică lotul lui Dinamo

Dinamo a terminat meciul cu Alexandru Irimia, Costin Amzăr, Adrian Caragea și Ahmed Bani pe teren, toți jucători U21 intrați în repriza a doua, iar Panduru crede că acesta este motivul pentru care Dinamo a pierdut.

„Nu trebuie să te întrebi de ce pierzi. Sunt pe teren Irimia, Caragea, Amzăr după minutul 85. Ai jucat numai cu tineri și ai pierdut 4-5 meciuri, acum bagi 4, nu unul sau doi, ca să pierzi iar”, a mai declarat Panduru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.