Euro 2024

Ce făcea Jack Grealish, cu 3 ore înaintea finalei de la Euro 2024, Anglia - Spania

+12 Foto
Jack Grealish (28 de ani) nu a prins lotul lui Gareth Southgate pentru Euro 2024. Cu 3 ore înaintea finalei dintre Anglia și Spania, starul lui Manchester City a fost surprins în tribunele de la Wimbledon.

Articol de David Marinescu  —  duminică, 14 iulie 2024

Jack Grealish (28 de ani) nu a prins lotul lui Gareth Southgate pentru Euro 2024. Cu 3 ore înaintea finalei dintre Anglia și Spania, starul lui Manchester City a fost surprins în tribunele de la Wimbledon. A asistat la triumful lui Carlos Alcaraz în fața lui Novak Djokovic.

Jack Grealish are 36 de apariții în prima reprezentativă a Angliei. Prestațiile mai degrabă modeste din sezonul trecut l-au lăsat în afara lotului pentru Euro 2024.

GALERIE FOTO. Jack Grealish, în tribune la finala Wimbledon dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz

În ziua finalei, Grealish a făcut o alegere neașteptată. A fost prezent pe Terenul Central al complexului de la All England Club.

A urmărit prestația dominantă a lui Carlos Alcaraz. Ibericul l-a învins cu 6-2, 6-2, 7-6(4) pe Novak Djokovic și a cucerit al patrulea trofeu de Grand Slam al carierei.

Greu de crezut că Grealish a ajuns și la Berlin, locul disputării finalei dintre Anglia și Spania. Zborul durează peste o oră și 30 de minute. E imposibil să se fi încadrat în timp pentru a ajunge la aeroport, apoi de la aeroportul din Germania la stadion.

Anglia a avut o galerie zgomotoasă în ultimul act al Europeanului. Aproximativ 40.000 de suporteri britanici au susținut trupa lui Gareth Southgate, o superioritate evidentă față de spanioli.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.