Liga 1

Florin Prunea, verdict după ce CFR Cluj a făcut „remontada” cu Dinamo: „Asta a făcut diferența”

Florin Prunea

Articol de Carmen Dumitru, Răzvan Petrescu (video), Tudor Belivacă  —  duminică, 14 iulie 2024

Florin Prunea (55 de ani), fostul jucător de la Dinamo, a analizat jocul „câinilor roșii” după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 3-2.

Florin Prunea a vorbit despre jocul prestat de Dinamo și despre factorul care a făcut diferența în meciul din Gruia.

Fostul portar al „câinilor” este de părere că Dinamo ar avea nevoie de jucători experimentați.

VIDEO. Florin Prunea, după ce Dinamo a fost învinsă de CFR Cluj: „Cred că trebuiau să primească un penalty în minutul 2. Mai au nevoie de transferuri, tinerii trebuie să crească lângă jucători de valoare”

Florin Prunea: „Diferența a făcut-o experiența echipelor”

„Dinamo a jucat primele 20 de minute cum n-am văzut-o de mult timp, foarte bine. Eu cred că au avut penalti în minutul 2 și au avut 2-0. La 2-2 au avut ocazia mare a lui Bani în minutul 89, dar și CFR a avut ocazii mari în repriza a doua, Bîrligea, cine a mai fost pe acolo. Diferența a făcut-o experiența echipelor.

Ați văzut cine a venit de pe bancă la CFR și cine a venit de pe bancă la Dinamo. La Dinamo, copii mulți, bun, dar eu cred că trebuie să se mai întărească pentru că cei care vin de pe bancă trebuie să aducă ceva în plus, lucru pe care l-a făcut CFR. Eu cred că aici s-a făcut diferența

Nu știu dacă repetă greșelile din sezonul trecut, dar trebuie să mai aducă jucători. Sigur că perioada de transferuri este lungă, dar și punctele trebuie făcute.

E prima etapă, nu e tragedie, că Dinamo a pierdut la CFR, jocul a fost unul bun. După minutul 30 au picat din punct de vedere fizic și diferența au făcut-o băncile de rezervă”, a declarat Florin Prunea.

Florin Prunea. „Dinamo aici trebuie să lucreze”

Florin Prunea este de părere că Dinamo are nevoie de un atacant, dar și de jucători laterali. Fostul portar de la Dinamo consideră că trupa lui Zeljko Kopic are un început promițător în noul sezon de Superliga.

„Eu cred că nu numai un atacant, eu cred că Dinamo nu stă bine nici în laterale. Culmea, în această seară problemele au fost în zona centrală, unde sunt jucătorii cu experiență, fundașii centrali și Boateng și Homawoo, jucători care nu aveau voie să greșească.

Este prima etapă, echipele își intră mai greu în ritm, a fot și perioada cu Euro. Bîrligea și cu Mogoș, fără concediu, a intrat și au făcut treabă. Bîrligea după părerea mea, omul meciului.

Dinamo aici trebuie să lucreze, la jucători. Să aducă și jucători de valoare. Jucătorii tineri sunt și ei jucători de valoare, dar au nevoie de niște băieți de la care se învețe.

Dennis Politic, destul de bine, dar și la el s-a terminat benzina. Dinamo a avut un început promițător în această seară”, a declarat Florin Prunea

Florin Prunea despre Dan Petrescu: „Este a nu știu câta oară când îl văd cum câștigă”

Florin Prunea a avut cuvinte de laudă pentru antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu. Fostul portar al „câinilor” este de părere că echipele care îl au pe Dan Petrescu pe bancă au mari șanse să câștige.

„Este a nu știu câta oară când îl văd cum câștigă. Este un antrenor extraordinar. El este antrenorul cu care ai un risc minor ca și performanță, adică cu el ai șanse foarte mari să câștigi. Când va intra Bîrligea de la început și Mogoș, doi jucători de bază. Au un lot bun cu jucători cu experiență, asta a făcut diferența în această seară”, a declarat Florin Prunea.

Dinamo va juca în etapa următoare cu Petrolul Ploiești pe stadionul „Arcul de Triumf”, în timp ce trupa lui Dan Petrescu va juca în deplasare cu Rapid București.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.