Euro 2024

Sare pe rană! Cele mai aspre glume după înfrângerea Angliei în finala Euro

+16 Foto
Glume usturătoare la adresa englezilor după finala Euro 2024

Articol de David Marinescu  —  luni, 15 iulie 2024

Anglia a pierdut, pentru a doua oară la rând, o finală de Campionat European. Nici de această dată fotbalul „is not coming home”, ceea ce a dat naștere unui val de glume, așa-numitele meme din mediul online.

Duminică seara, la Berlin, Spania și Anglia și-au disputat trofeul de Campionat European. Ibericii, singurii cu victorii pe linie, inclusiv în fața unor superputeri precum Germania și Franța, s-au impus la limită în fața englezilor, 2-1, cucerind astfel al patrulea lor titlu continental.

În urmă cu 3 ani, Anglia pierdea finala Euro 2020 în fața Italiei, atunci la loviturile de departajare. Seceta englezilor se prelungește, ceea ce a dat naștere unor glume usturătoare pe rețelele sociale. Am selectat câteva dintre acestea, vi le prezentăm în galeria foto de mai jos:

FOTO. Cele mai aspre glume după înfrângerea Angliei în finala Euro

+16 Foto
Primul pas: inventează un sport Al doilea: fii praf la el

Bonus, o statistică uluitoare: de la finala Champions League din 2002, naționala și echipele de club din Spania au jucat 23 de finale majore (Champions League, Cupa UEFA, Europa League, Cupa Mondială, Campionatul European) împotriva echipelor care nu sunt din Spania și le-au câștigat pe TOATE!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.